Zabıta ekipleri denetimlerini artırdı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.06.2016 - 17:18, Güncelleme: 06.01.2023 - 07:46
 

Zabıta ekipleri denetimlerini artırdı

Seydişehir Belediyesi zabıta ekipleri, Ramazan ayında gıda üretimi yapan, satan ve depolayan iş yerlerine yönelik denetimlerini yoğunlaştırdı.
Seydişehir Belediye Mehmet Tutal, iş yerlerinde yapılan incelemelerde, satışa sunulan mamullerin gramajı, sağlığa uygunluğu ve genel temizliğinin Zabıta Müdürlüğü ekiplerince  kontrol edildiğini belirtti. Ayrıca iş yeri açma ve çalıştırma ruhsatları konularında da denetim yaptıklarını ifade eden Başkan Tutal, şunları kaydetti: "Ramazan ayı nedeniyle halk sağlığını yakından ilgilendiren işyerleriyle ilgili olarak marketler, kasaplar, lokantalar, ekmek fırınları ve pastanelerde denetimlerini sıklaştıran zabıta ekiplerimiz, özellikle fırınlarda pide ve ekmek gramajı, genel temizlik, personel hijyeni ve çalışma kurallarına uygun üretim yapan işletmelerimizi denetledi. Kurallara uygun işletmelere teşekkür edilirken, standartlarına uygun üretim yapmayan işletmelere de gerekli uyarılar yapılıp eksikliklerini gidermeleri istendi” dedi. Seydişehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin, Ramazan ayı boyunca vatandaşların sağlıklı beslenmeleri için pastane ve fırınlarda gıda güvenliği ve hijyeni konusundaki denetimlerini sürdüreceği bildirildi.
Seydişehir Belediyesi zabıta ekipleri, Ramazan ayında gıda üretimi yapan, satan ve depolayan iş yerlerine yönelik denetimlerini yoğunlaştırdı.

Seydişehir Belediye Mehmet Tutal, iş yerlerinde yapılan incelemelerde, satışa sunulan mamullerin gramajı, sağlığa uygunluğu ve genel temizliğinin Zabıta Müdürlüğü ekiplerince  kontrol edildiğini belirtti.

Ayrıca iş yeri açma ve çalıştırma ruhsatları konularında da denetim yaptıklarını ifade eden Başkan Tutal, şunları kaydetti: "Ramazan ayı nedeniyle halk sağlığını yakından ilgilendiren işyerleriyle ilgili olarak marketler, kasaplar, lokantalar, ekmek fırınları ve pastanelerde denetimlerini sıklaştıran zabıta ekiplerimiz, özellikle fırınlarda pide ve ekmek gramajı, genel temizlik, personel hijyeni ve çalışma kurallarına uygun üretim yapan işletmelerimizi denetledi. Kurallara uygun işletmelere teşekkür edilirken, standartlarına uygun üretim yapmayan işletmelere de gerekli uyarılar yapılıp eksikliklerini gidermeleri istendi” dedi.

Seydişehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin, Ramazan ayı boyunca vatandaşların sağlıklı beslenmeleri için pastane ve fırınlarda gıda güvenliği ve hijyeni konusundaki denetimlerini sürdüreceği bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirinsesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.