Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

TORKU Gıda’dan bir ilk daha

EKONOMİ 04.05.2023 - 16:19, Güncelleme: 04.05.2023 - 16:19
 

TORKU Gıda’dan bir ilk daha

Konya Şeker gıda sektöründe “Sürdürülebilir güvenli üretim” belgesini aynı anda üç tesisiyle alan ilk kurum oldu.
Konya Şeker büyük bir başarıya daha imza attı. Aynı anda bunu başarabilen tek kurumun Konya Şeker olması dikkat çekti. Söz konusu başarı 3 tesis sayesinde sağlandı. Türkiye’nin güvenilir gıda markası sıralamalarında hep üst sıralarda yer alan Torku, üretimde kaliteden ödün vermeden sürdürdüğü başarısını TSE’den aldığı Güvenli Üretim belgeleriyle de taçlandırdı. Torku ürünlerini üreten Panagro, Atıştırmalık ve Seydibey tesisleri, Türk Standartları Enstitüsü tarafından, çok titiz ve sıkı bir incelemeden sonra, “Sürdürülebilir Güvenli Üretim Belgesi” alma hakkını kazandı. 3 BÜYÜK TESİSLE BUNU ALAN İLK KURUM OLDU Sürdürülebilir Güvenli Üretim için Hijyen, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Kılavuzunun hazırlanmasında titiz bir çalışma yürüten ve toplumun yaşam düzeyini yükseltmek misyonu ile kuruluşlara faaliyet alanları dahilinde rehberlik yapan Türk Standartları Enstitüsü (TSE), Konya Şeker teşekkülleri arasında yer alan Panagro Tarım Hayvancılık Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’ne, Çumra Şekerli Ürünler-Atıştırmalık Şubesi’ne ve Seydibey Tarımsal Ürünler İşleme Entegre Tesisleri’ne “TSE Sürdürülebilir Güvenli Üretim Belgesi” verdi. Konya Şeker, Türkiye’de gıda sektöründe aynı anda 3 büyük tesisi ile bu belgeyi alan ilk kurum oldu. Torku’da hijyen, kalite ve güvenilirliğini ürünlerinde bir kez daha tescillendirdi. KAMU SAĞLIĞI VURGUSU Torku markalı ürünlerin üretiminde, gıda güvenliği, kaliteli üretim ve hijyen kurallarını tam olarak yerine getirdiklerini belirten Konya Şeker yetkilileri konuyla ilgili olarak şu ifadelere yer verdiler; “Kamu sağlığı ve güvenilir gıdaya ulaşabilme kurumumuzun önde gelen başlıca hedefleri arasındadır. Ülkemizde özellikle aynı anda 3 tesisimiz ile bu belgeyi alarak bir ilk olmamız bizler için gurur vericidir. Torku olarak halkımıza hizmet edebilmek için her zaman ilk olmaya ve ilkler arasında yer alarak tüketimde gıda güvenliğinin güvencesi olmaya devam edeceğiz. Seydibey tesislerimiz belge kapsamında; dondurulmuş patates ürünleri, soğan halkası, patates kroket, peynirli çubuk, patates nişastası üretimi, biyogaz üretimlerinde güvenli, hijyen, enfeksiyon önleme ve kontrol kılavuzu şartlarını yerine getirmesinden dolayı; Çumra Atıştırmalık fabrikamız; çikolata, kokolin, lokum, helva, bon bon şeker, fondan, mevlana şekeri, bisküvi, gofret, kek, kakaolu fındık kreması, jöle şekerleme, buğday unu tasarımı, üretimi, dış ticaret, lojistik, yönetim ve idari organizasyon faaliyetlerinde güvenli, hijyen, enfeksiyon önleme ve kontrol kılavuzu şartlarını yerine getirmesinden dolayı; PANAGRO tarım ve hayvancılık et ve süt entegre tesislerimiz; Süt (UHT,Pastörize, aromalı, UHT laktozsuz, yoğurt, ayran, tereyağı, sade yağ, beyaz peynir, kaşar peyniri çeşitleri, eritme peynir çeşitleri, toz ürünler, krema, pişmiş taze-donuk köfte, ileri işlenmiş et ürünleri (sucuk, salam, pastırma, sosis, kavurma, döner), hazır yemek (cheese burger, pizza, kuzu tandır, patatesli kavrulmuş kuşbaşı), sakatat ürünleri, aromalı içecekler üretimi, reçel, bal, porsiyon paketleme, kasaplık hayvan kesimi (sığır, kuzu, keçi karkas), et, kıyma, kuşbaşı, et parçalamada güvenli, hijyen, enfeksiyon önleme ve kontrol kılavuzu şartlarını yerine tam olarak getirmesinden dolayı; TSE tarafından bu belgeler kurumumuza verilmiştir.”
Konya Şeker gıda sektöründe “Sürdürülebilir güvenli üretim” belgesini aynı anda üç tesisiyle alan ilk kurum oldu.

Konya Şeker büyük bir başarıya daha imza attı. Aynı anda bunu başarabilen tek kurumun Konya Şeker olması dikkat çekti. Söz konusu başarı 3 tesis sayesinde sağlandı.

Türkiye’nin güvenilir gıda markası sıralamalarında hep üst sıralarda yer alan Torku, üretimde kaliteden ödün vermeden sürdürdüğü başarısını TSE’den aldığı Güvenli Üretim belgeleriyle de taçlandırdı. Torku ürünlerini üreten Panagro, Atıştırmalık ve Seydibey tesisleri, Türk Standartları Enstitüsü tarafından, çok titiz ve sıkı bir incelemeden sonra, “Sürdürülebilir Güvenli Üretim Belgesi” alma hakkını kazandı.

54644646.jpg

3 BÜYÜK TESİSLE BUNU ALAN İLK KURUM OLDU

Sürdürülebilir Güvenli Üretim için Hijyen, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Kılavuzunun hazırlanmasında titiz bir çalışma yürüten ve toplumun yaşam düzeyini yükseltmek misyonu ile kuruluşlara faaliyet alanları dahilinde rehberlik yapan Türk Standartları Enstitüsü (TSE), Konya Şeker teşekkülleri arasında yer alan Panagro Tarım Hayvancılık Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’ne, Çumra Şekerli Ürünler-Atıştırmalık Şubesi’ne ve Seydibey Tarımsal Ürünler İşleme Entegre Tesisleri’ne “TSE Sürdürülebilir Güvenli Üretim Belgesi” verdi. Konya Şeker, Türkiye’de gıda sektöründe aynı anda 3 büyük tesisi ile bu belgeyi alan ilk kurum oldu. Torku’da hijyen, kalite ve güvenilirliğini ürünlerinde bir kez daha tescillendirdi.

9-2-1.jpg

KAMU SAĞLIĞI VURGUSU

Torku markalı ürünlerin üretiminde, gıda güvenliği, kaliteli üretim ve hijyen kurallarını tam olarak yerine getirdiklerini belirten Konya Şeker yetkilileri konuyla ilgili olarak şu ifadelere yer verdiler; “Kamu sağlığı ve güvenilir gıdaya ulaşabilme kurumumuzun önde gelen başlıca hedefleri arasındadır. Ülkemizde özellikle aynı anda 3 tesisimiz ile bu belgeyi alarak bir ilk olmamız bizler için gurur vericidir. Torku olarak halkımıza hizmet edebilmek için her zaman ilk olmaya ve ilkler arasında yer alarak tüketimde gıda güvenliğinin güvencesi olmaya devam edeceğiz. Seydibey tesislerimiz belge kapsamında; dondurulmuş patates ürünleri, soğan halkası, patates kroket, peynirli çubuk, patates nişastası üretimi, biyogaz üretimlerinde güvenli, hijyen, enfeksiyon önleme ve kontrol kılavuzu şartlarını yerine getirmesinden dolayı;

9-3.jpg

Çumra Atıştırmalık fabrikamız; çikolata, kokolin, lokum, helva, bon bon şeker, fondan, mevlana şekeri, bisküvi, gofret, kek, kakaolu fındık kreması, jöle şekerleme, buğday unu tasarımı, üretimi, dış ticaret, lojistik, yönetim ve idari organizasyon faaliyetlerinde güvenli, hijyen, enfeksiyon önleme ve kontrol kılavuzu şartlarını yerine getirmesinden dolayı;

PANAGRO tarım ve hayvancılık et ve süt entegre tesislerimiz; Süt (UHT,Pastörize, aromalı, UHT laktozsuz, yoğurt, ayran, tereyağı, sade yağ, beyaz peynir, kaşar peyniri çeşitleri, eritme peynir çeşitleri, toz ürünler, krema, pişmiş taze-donuk köfte, ileri işlenmiş et ürünleri (sucuk, salam, pastırma, sosis, kavurma, döner), hazır yemek (cheese burger, pizza, kuzu tandır, patatesli kavrulmuş kuşbaşı), sakatat ürünleri, aromalı içecekler üretimi, reçel, bal, porsiyon paketleme, kasaplık hayvan kesimi (sığır, kuzu, keçi karkas), et, kıyma, kuşbaşı, et parçalamada güvenli, hijyen, enfeksiyon önleme ve kontrol kılavuzu şartlarını yerine tam olarak getirmesinden dolayı; TSE tarafından bu belgeler kurumumuza verilmiştir.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirinsesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.