Yeni kararlar bu akşam açıklanacak

GÜNDEM 31.05.2021 - 10:13, Güncelleme: 06.01.2023 - 07:46
 

Yeni kararlar bu akşam açıklanacak

Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı için geri sayım başladı. 1 Haziran için alınacak kararları tüm Türkiye dört gözle bekliyor.
Türkiye'de milyonları normalleşme heyecanı sardı. 1 Haziran'dan itibaren tam açılma bekleniyor. Karar öncesi Kabine toplantısının zamanı merak ediliyor. Sıklıkla "Kabine ne zaman toplanacak?" sorusu yöneltiliyor. İşte cevabı… Kabine toplantısı 31 Mayıs Pazartesi günü yani bugün toplanacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan'nın toplantısı sonrası saat 20.00 gibi halka seslenmesi bekleniyor.   Normalleşme kararları heyecanla bekleniyor Türkiye 1 Haziran’da alınacak kararlara kilitlendi. Koronavirüse karşı yürütülen mücadelede vaka sayılarında önemli düşüş sağlarken, tam kapanma sürecinin ardından kontrollü normalleşme sürecine girilmişti. 1 Haziran’dan itibaren ise birçok alanda kısıtlamaların kaldırılacağı ifade ediliyor.
Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı için geri sayım başladı. 1 Haziran için alınacak kararları tüm Türkiye dört gözle bekliyor.

Türkiye'de milyonları normalleşme heyecanı sardı. 1 Haziran'dan itibaren tam açılma bekleniyor. Karar öncesi Kabine toplantısının zamanı merak ediliyor. Sıklıkla "Kabine ne zaman toplanacak?" sorusu yöneltiliyor. İşte cevabı…

Kabine toplantısı 31 Mayıs Pazartesi günü yani bugün toplanacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan'nın toplantısı sonrası saat 20.00 gibi halka seslenmesi bekleniyor.

 

Normalleşme kararları heyecanla bekleniyor

Türkiye 1 Haziran’da alınacak kararlara kilitlendi. Koronavirüse karşı yürütülen mücadelede vaka sayılarında önemli düşüş sağlarken, tam kapanma sürecinin ardından kontrollü normalleşme sürecine girilmişti. 1 Haziran’dan itibaren ise birçok alanda kısıtlamaların kaldırılacağı ifade ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirinsesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.