Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Yaz Kur’an Kursu öğrencilerine piknikli kapanış

GÜNDEM 19.08.2021 - 10:44, Güncelleme: 06.01.2023 - 07:46
 

Yaz Kur’an Kursu öğrencilerine piknikli kapanış

Seydişehir İlçe Müftülüğü yaz Kur’an kurslarına devam eden öğrenciler için bir piknik tertip etti.
Seydişehir İlçe Müftülüğü yaz Kur’an kurslarına devam eden öğrenciler için bir piknik tertip etti. Programla ilgili bilgi veren İlçe Müftüsü Adem Bebek, “Çocuklarımız ve gençlerimiz milletimizin aydınlık geleceği ve en kıymetli değeridir. Tüm çalışmalar ve eğitimler, onların geleceğini bilgi, kültür, sanat ve kariyer açısından daha donanımlı kılmak içindir. Bu bilgi ve yeteneklere ek olarak dini inanç, yaşam ve ahlâk değerlerini de kazandırmak sorumluluğumuzdur.”dedi.   “Her yıl yaz mevsiminde çocuklarımızın dinlenme ve eğlenme ile birlikte inanç, ibadet ve ahlâk esaslarımızı öğrenebilmeleri için güzel bir imkân oluşmaktadır.” diyen Müftü Bebek, “Vatandaşlarımızın ve evlatlarımızın kendi özgür irade ve istekleriyle Cami ve Kur’an kurslarımızda Kur’an-ı Kerim’i okumayı öğrenme, anlam dünyasından istifade etme, bazı duaları ve sureleri ezberleyip temel ibadet ve ahlak esaslarını kavrama ve uygulama imkânı bulmaktadırlar. Bu çerçevede, bu yıl İlçemizde 3000 evladımız cami ve Kur’an kurslarımıza kayıt yaptırdılar. Günlük üç saatlik eğitim ve öğretim programına tabi tutulan öğrencilerimiz 20 Ağustos tarihi itibariyle tatile gireceklerdir.   Dönem sonunda, öğrendikleri güzel bilgilerin yanında arkadaşlarıyla birlikte güzel anılar biriktirme ve yeni eğitim dönemine moral depolayarak girmeleri düşünülerek piknik tertip edilmiştir. İlçemiz Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğünün organizesi ile gerçekleşen piknik etkinliğine 1500 öğrencimiz katılmıştır. Bu güzel organizasyonu gerçekleştiren Gençlik Koordinatörlüğümüze, katılımları için tüm öğrenci ve hocalarımıza teşekkür ederim. Ayrıca eğitimin her kademesinde sorumluluk alan tüm öğretici ve din görevlisi meslektaşlarımıza şükranlarımı sunarım.” diye konuştu.     Pikniğin oldukça neşeli ve öğrencilere moral olması yönüyle faydalı geçtiği gözlemlendi.
Seydişehir İlçe Müftülüğü yaz Kur’an kurslarına devam eden öğrenciler için bir piknik tertip etti.

Seydişehir İlçe Müftülüğü yaz Kur’an kurslarına devam eden öğrenciler için bir piknik tertip etti.

Programla ilgili bilgi veren İlçe Müftüsü Adem Bebek, “Çocuklarımız ve gençlerimiz milletimizin aydınlık geleceği ve en kıymetli değeridir. Tüm çalışmalar ve eğitimler, onların geleceğini bilgi, kültür, sanat ve kariyer açısından daha donanımlı kılmak içindir. Bu bilgi ve yeteneklere ek olarak dini inanç, yaşam ve ahlâk değerlerini de kazandırmak sorumluluğumuzdur.”dedi.

 

“Her yıl yaz mevsiminde çocuklarımızın dinlenme ve eğlenme ile birlikte inanç, ibadet ve ahlâk esaslarımızı öğrenebilmeleri için güzel bir imkân oluşmaktadır.” diyen Müftü Bebek, “Vatandaşlarımızın ve evlatlarımızın kendi özgür irade ve istekleriyle Cami ve Kur’an kurslarımızda Kur’an-ı Kerim’i okumayı öğrenme, anlam dünyasından istifade etme, bazı duaları ve sureleri ezberleyip temel ibadet ve ahlak esaslarını kavrama ve uygulama imkânı bulmaktadırlar. Bu çerçevede, bu yıl İlçemizde 3000 evladımız cami ve Kur’an kurslarımıza kayıt yaptırdılar. Günlük üç saatlik eğitim ve öğretim programına tabi tutulan öğrencilerimiz 20 Ağustos tarihi itibariyle tatile gireceklerdir.

 

Dönem sonunda, öğrendikleri güzel bilgilerin yanında arkadaşlarıyla birlikte güzel anılar biriktirme ve yeni eğitim dönemine moral depolayarak girmeleri düşünülerek piknik tertip edilmiştir. İlçemiz Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğünün organizesi ile gerçekleşen piknik etkinliğine 1500 öğrencimiz katılmıştır. Bu güzel organizasyonu gerçekleştiren Gençlik Koordinatörlüğümüze, katılımları için tüm öğrenci ve hocalarımıza teşekkür ederim. Ayrıca eğitimin her kademesinde sorumluluk alan tüm öğretici ve din görevlisi meslektaşlarımıza şükranlarımı sunarım.” diye konuştu.  

 

Pikniğin oldukça neşeli ve öğrencilere moral olması yönüyle faydalı geçtiği gözlemlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirinsesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.