Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

T.C. atışmasına MHP’de dahil oldu!

SİYASET 05.03.2021 - 17:49, Güncelleme: 06.01.2023 - 07:46
 

T.C. atışmasına MHP’de dahil oldu!

CHP İlçe Başkanlığı’nın teklifiyle gündeme gelen ve geçtiğimiz haftanın gündemini oluşturan belediye tabelasına T.C. ibaresinin eklenmesi tartışmalarına MHP İlçe Teşkilatı da dahil oldu.
CHP İlçe Başkanlığı’nın teklifiyle gündeme gelen ve geçtiğimiz haftanın gündemini oluşturan belediye tabelasına T.C. ibaresinin eklenmesi tartışmalarına MHP İlçe Teşkilatı da dahil oldu. Milliyetçi Hareket Partisi Seydişehir İlçe Başkanı Eyyup Gül, sosyal medya sayfasından yaptığı açıklama ile “MHP ve MHP Belediye Meclis Üyelerimizin Türkiye Cumhuriyeti (T.C.) ibaresi karşısında olması mümkün değildir.” diyerek belediye meclis toplantısında yaşananlara açıklık getirdi. Başkan Gül açıklamasında şu ifadelere yer verdi:                                                                                                                                  “Son günlerde bazı kişilerin yerel medya ile sosyal medya hesaplarında asılsız ve mesnetsiz olarak Seydişehir Milliyetçi Hareket Partisi’ni bilinçli olarak töhmet altına bırakmaya yönelik yalan haber yapmaları çaba ve gayret içerisinde bulundukları görülmektedir. 02.03.2021 tarihinde yapılan Seydişehir Belediyesi Meclis Toplantısı’nda kendi ifadelerinde belirtildiği gibi ‘Bir kısım CHP’li belediye meclis üyelerinin’ (tamamı değil) vermiş oldukları dilekçede T.C. ibaresinin Seydişehir Belediyesi tabelasına asılması talep edilmiştir. Seydişehir Belediye Meclis Başkanlığı tarafından bu dilekçenin usul, yasa ve iç tüzük gereği meclise değil, idareye verilmesi gerektiğini belirtmiş olup, CHP gurup Başkan Vekili tarafından da dilekçeleri geri çekilmiş, herhangi bir oylama yapılmamıştır. MHP ve MHP Belediye Meclis Üyelerimizin Türkiye Cumhuriyeti (T.C.) ibaresi karşısında olması mümkün değildir. T.C. ibaresinin ne siyasi bir ortamda ne de başka bir ortamda tartışılmasının yanında yer almayacağımızı ve T.C.’nin milli birlik ve beraberliğimizi bozacağı açıklamalarını desteklemeyeceğimizi bildiririz. Ne MHP’li arkadaşlar nede Seydişehirli hiçbir vatandaş yoktur ki Türkiye Cumhuriyeti karşıtı tavır ve duruş sergilesin. Yerel ve sosyal medyada yapılan açıklamaların ve paylaşımların popülizmden öteye gitmeyeceğini ve Seydişehir halkını kin ve nefrete yönelteceği de ortada bir gerçektir. Ne güzeldir ki dün bizlerden Türk, Türkiye ve Türklük gibi kavramlara karşı rahatsızlık duyan, ırkçılıkla, kafatasçılıkla suçlayan kişi ve kurumların bugün Türklükle alakalı Türkiye milliyetçiliği yapması sevindiricidir. Saygılarımla.”                                                                                                             
CHP İlçe Başkanlığı’nın teklifiyle gündeme gelen ve geçtiğimiz haftanın gündemini oluşturan belediye tabelasına T.C. ibaresinin eklenmesi tartışmalarına MHP İlçe Teşkilatı da dahil oldu.

CHP İlçe Başkanlığı’nın teklifiyle gündeme gelen ve geçtiğimiz haftanın gündemini oluşturan belediye tabelasına T.C. ibaresinin eklenmesi tartışmalarına MHP İlçe Teşkilatı da dahil oldu.

Milliyetçi Hareket Partisi Seydişehir İlçe Başkanı Eyyup Gül, sosyal medya sayfasından yaptığı açıklama ile “MHP ve MHP Belediye Meclis Üyelerimizin Türkiye Cumhuriyeti (T.C.) ibaresi karşısında olması mümkün değildir.” diyerek belediye meclis toplantısında yaşananlara açıklık getirdi.

Başkan Gül açıklamasında şu ifadelere yer verdi:                                                                                                                                 

“Son günlerde bazı kişilerin yerel medya ile sosyal medya hesaplarında asılsız ve mesnetsiz olarak Seydişehir Milliyetçi Hareket Partisi’ni bilinçli olarak töhmet altına bırakmaya yönelik yalan haber yapmaları çaba ve gayret içerisinde bulundukları görülmektedir.

02.03.2021 tarihinde yapılan Seydişehir Belediyesi Meclis Toplantısı’nda kendi ifadelerinde belirtildiği gibi ‘Bir kısım CHP’li belediye meclis üyelerinin’ (tamamı değil) vermiş oldukları dilekçede T.C. ibaresinin Seydişehir Belediyesi tabelasına asılması talep edilmiştir. Seydişehir Belediye Meclis Başkanlığı tarafından bu dilekçenin usul, yasa ve iç tüzük gereği meclise değil, idareye verilmesi gerektiğini belirtmiş olup, CHP gurup Başkan Vekili tarafından da dilekçeleri geri çekilmiş, herhangi bir oylama yapılmamıştır. MHP ve MHP Belediye Meclis Üyelerimizin Türkiye Cumhuriyeti (T.C.) ibaresi karşısında olması mümkün değildir. T.C. ibaresinin ne siyasi bir ortamda ne de başka bir ortamda tartışılmasının yanında yer almayacağımızı ve T.C.’nin milli birlik ve beraberliğimizi bozacağı açıklamalarını desteklemeyeceğimizi bildiririz. Ne MHP’li arkadaşlar nede Seydişehirli hiçbir vatandaş yoktur ki Türkiye Cumhuriyeti karşıtı tavır ve duruş sergilesin. Yerel ve sosyal medyada yapılan açıklamaların ve paylaşımların popülizmden öteye gitmeyeceğini ve Seydişehir halkını kin ve nefrete yönelteceği de ortada bir gerçektir.

Ne güzeldir ki dün bizlerden Türk, Türkiye ve Türklük gibi kavramlara karşı rahatsızlık duyan, ırkçılıkla, kafatasçılıkla suçlayan kişi ve kurumların bugün Türklükle alakalı Türkiye milliyetçiliği yapması sevindiricidir.

Saygılarımla.”                                                                                                             

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirinsesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.