Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Seydişehir KOSKİ işler iyi yürümüyor

GÜNDEM 05.08.2021 - 16:42, Güncelleme: 06.01.2023 - 07:46
 

Seydişehir KOSKİ işler iyi yürümüyor

CHP Seydişehir İlçe Başkanı Orhan Özel yaptığı yazılı açıklamada, Seydişehir KOSKİ’de yaşanan sıkıntıları dile getirdi.
CHP Seydişehir İlçe Başkanı Orhan Özel yaptığı yazılı açıklamada, Seydişehir KOSKİ’de yaşanan sıkıntıları dile getirdi. Başkanı Özel açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Şimdi diyeceksinizki bu nereden çıktı. Bu kuruma ne zaman gitsem, büyük bir karmaşa, karışıklık ve hengâme ile karşılaşıyoruz. Basit bir iş için günlerce, hatta aylarca beklemek bir tarafa, bugün sadece 3 dakika sürecek basit bir abonelik işlemi için, oradaki vatandaşlarımızla birlikte 3 saat beklemek zorunda kaldık. Halbuki memur arkadaşlarımız yardımcı olabilmek için son derece gayrettiler. Ancak; fiziki şartların kötülüğü bir tarafa onbinlerce abonenin olduğu 70.000 nüfuslu, 39 kırsal ve 16 merkez mahallenin olduğu dağınık bir coğrafyada bir tek abone memuru. Bu olacak iş değil ve anlatmakla da olmaz, lütfen gidin ve o rezil durumu bir görün. Ben inşaatçılıkla uğraşan, sosyal ve siyasi olarak bu işlerle ilgilenen biri olarak kurumları yakından takip etmekteyim. Hangi kurum, hangi şartlar altında, nasıl çalışıyor izliyor ve görüyorum. Bazı kurumlarımız oldukça iyi çalışıyor ve hizmet veriyor. Ancak Bu kurum adım, adım bu hale getirildi. Zaten personel yetkin değil ve yetersizdi, birde emekliliği dolan tecrübeli personel kendi rızaları dışında resen emekli yapıldı. Yerine hiç personel alınmadı. Çünkü kimin umurunda Seydişehir halkının ve burada çalışanların çektiği çile. Büyükşehir yasası ile yerinden yönetimide unuttuk, bunu takip edecek siyasetçide yok. Derdimizi Seydişehir Belediye Başkanına desek o da benim de yetkim yok... Neyse bu kurumun asli görevi olan İçmesuyu ve altyapı sorunlarına hiç değinmeyeceğim. Allah'a şükür o konuda da  bir icraat yok. Belki bir duyan, ya da kulak veren olur diye yazdım. Amacım kimseyi rencide etmek değil. Kaldıki muhalefet olarak bunları duyurmak bizim görevimiz. Sürçi lisan yaptık ise affola.”
CHP Seydişehir İlçe Başkanı Orhan Özel yaptığı yazılı açıklamada, Seydişehir KOSKİ’de yaşanan sıkıntıları dile getirdi.

CHP Seydişehir İlçe Başkanı Orhan Özel yaptığı yazılı açıklamada, Seydişehir KOSKİ’de yaşanan sıkıntıları dile getirdi.

Başkanı Özel açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Şimdi diyeceksinizki bu nereden çıktı. Bu kuruma ne zaman gitsem, büyük bir karmaşa, karışıklık ve hengâme ile karşılaşıyoruz. Basit bir iş için günlerce, hatta aylarca beklemek bir tarafa, bugün sadece 3 dakika sürecek basit bir abonelik işlemi için, oradaki vatandaşlarımızla birlikte 3 saat beklemek zorunda kaldık. Halbuki memur arkadaşlarımız yardımcı olabilmek için son derece gayrettiler. Ancak; fiziki şartların kötülüğü bir tarafa onbinlerce abonenin olduğu 70.000 nüfuslu, 39 kırsal ve 16 merkez mahallenin olduğu dağınık bir coğrafyada bir tek abone memuru. Bu olacak iş değil ve anlatmakla da olmaz, lütfen gidin ve o rezil durumu bir görün. Ben inşaatçılıkla uğraşan, sosyal ve siyasi olarak bu işlerle ilgilenen biri olarak kurumları yakından takip etmekteyim. Hangi kurum, hangi şartlar altında, nasıl çalışıyor izliyor ve görüyorum. Bazı kurumlarımız oldukça iyi çalışıyor ve hizmet veriyor. Ancak Bu kurum adım, adım bu hale getirildi. Zaten personel yetkin değil ve yetersizdi, birde emekliliği dolan tecrübeli personel kendi rızaları dışında resen emekli yapıldı. Yerine hiç personel alınmadı.

Çünkü kimin umurunda Seydişehir halkının ve burada çalışanların çektiği çile. Büyükşehir yasası ile yerinden yönetimide unuttuk, bunu takip edecek siyasetçide yok. Derdimizi Seydişehir Belediye Başkanına desek o da benim de yetkim yok... Neyse bu kurumun asli görevi olan İçmesuyu ve altyapı sorunlarına hiç değinmeyeceğim. Allah'a şükür o konuda da  bir icraat yok. Belki bir duyan, ya da kulak veren olur diye yazdım. Amacım kimseyi rencide etmek değil. Kaldıki muhalefet olarak bunları duyurmak bizim görevimiz. Sürçi lisan yaptık ise affola.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirinsesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.