Seydişehir Devlet Hastanesi’nde PCR zulmü

GÜNDEM 29.09.2021 - 00:21, Güncelleme: 06.01.2023 - 07:46
 

Seydişehir Devlet Hastanesi’nde PCR zulmü

Mevsimsel geçişle birlikte yoğunlaşan gribal vakalar sonrası Seydişehir Devlet Hastanesi Acil Servisi önünde PCR testi yoğunluğu yaşanıyor. Uzmanlar, hastanelere başvuran her hastaya PCR testi yapılmasının doğru olmadığını belirtiyor.
Mevsimsel geçişle birlikte yoğunlaşan gribal vakalar sonrası Seydişehir Devlet Hastanesi Acil Servisi önünde PCR testi yoğunluğu yaşanıyor. Kış aylarına girilirken, havaların hızlı soğumasıyla artan soğuk algınlığı ve gribal vakalar beraberinde PCR testi yoğunluğunu da getirdi. Hastaneye başvuran hastaların büyük çoğunluğundan PCR testi istenirken, Seydişehir Devlet Hastanesi Acil Servisi önünde PCR testi yoğunluğu yaşanmaya başladı.   TEST YAPTIRANLARDA HASTALIK KAPIP GİDİYOR Seydişehir Devlet Hastanesi Acil Servisi önünde PCR testi sırası bekleyen hastalar, “Açık alanda, soğuk havada PCR testi sırası bekliyoruz. Burada ne sosyal mesafeye uyuluyor, ne de yeşil alan uygulaması var. Her hastadan PCR testi isteyip hastanede yığılma yapmayın. Hastaneye gelenlerde, burada test yaptırmaya gelenler de hastalık kapıp gidiyorlar. Kaldı ki, PCR testlerinin güvenliği yüzde 10’larda bile değil.” şeklinde konuştu.   KÜÇÜK YAŞTA ÇOCUKLAR İÇİN PCR İSTENİYOR Hastaneye başvuran her hastadan PCR testi istendiğini iddia eden bir vatandaş ise duruma tepki göstererek, “Sağlıklı insanlar ve hastaya refakat edenler hasta insanlarla iç içe durumda. Elimiz kolumuz bağlı; doktorlar küçük yaştaki çocuklardan bile teşhis için PCR testi istiyor. PCR testi yaptırmak istemeyenlere ise uygulanan muamele hiçte insani değil. Bir yandan Milli Eğitim Bakanlığı okulları açık tutmak için elinden geleni yapıyor, diğer yandan bizim sağlıkçılarımız adeta okullar kapansın dercesine her hastayı pozitif çıkararak durumu baltalamakta. Hastası olan veiller zaten çocuklarını okula göndermiyor; siz tutar bir de hastaneye başvuran her aileyi pozitif ilan ederseniz kısa bir süre sonra durum içinden çıkılmaz bir hal alır.”diye konuştu.   İNSANLARIN KİŞİSEL TERCİHLERİNE SAYGI DUYUN PCR testine güvenmediğini kaydeden başka bir hasta ise, “Birçok sağlık otoritesi PCR testlerinin sağlıklı sonuç vermediğini, PCR test kitini bulan kişinin bile coronavirüs hastaları için kullanımının doğru olmadığını ifade etmişken, Seydişehir Devlet Hastanesi’nde adeta zorunlu hale getirilmesi doğru bir yaklaşım değildir. Bu bir zulümdür, bu zulmü durdurun. Dayatmadan vazgeçin. Kimseyi PCR testine zorlamayın. İnsanların kişisel tercihlerine saygı duyun.” dedi.   Haberin videosu için lütfen linke tıklayınız!.. https://www.youtube.com/watch?v=OXgDxmEbyyI
Mevsimsel geçişle birlikte yoğunlaşan gribal vakalar sonrası Seydişehir Devlet Hastanesi Acil Servisi önünde PCR testi yoğunluğu yaşanıyor. Uzmanlar, hastanelere başvuran her hastaya PCR testi yapılmasının doğru olmadığını belirtiyor.

Mevsimsel geçişle birlikte yoğunlaşan gribal vakalar sonrası Seydişehir Devlet Hastanesi Acil Servisi önünde PCR testi yoğunluğu yaşanıyor.

Kış aylarına girilirken, havaların hızlı soğumasıyla artan soğuk algınlığı ve gribal vakalar beraberinde PCR testi yoğunluğunu da getirdi. Hastaneye başvuran hastaların büyük çoğunluğundan PCR testi istenirken, Seydişehir Devlet Hastanesi Acil Servisi önünde PCR testi yoğunluğu yaşanmaya başladı.

 

TEST YAPTIRANLARDA HASTALIK KAPIP GİDİYOR

Seydişehir Devlet Hastanesi Acil Servisi önünde PCR testi sırası bekleyen hastalar, “Açık alanda, soğuk havada PCR testi sırası bekliyoruz. Burada ne sosyal mesafeye uyuluyor, ne de yeşil alan uygulaması var. Her hastadan PCR testi isteyip hastanede yığılma yapmayın. Hastaneye gelenlerde, burada test yaptırmaya gelenler de hastalık kapıp gidiyorlar. Kaldı ki, PCR testlerinin güvenliği yüzde 10’larda bile değil.” şeklinde konuştu.

 

KÜÇÜK YAŞTA ÇOCUKLAR İÇİN PCR İSTENİYOR

Hastaneye başvuran her hastadan PCR testi istendiğini iddia eden bir vatandaş ise duruma tepki göstererek, “Sağlıklı insanlar ve hastaya refakat edenler hasta insanlarla iç içe durumda. Elimiz kolumuz bağlı; doktorlar küçük yaştaki çocuklardan bile teşhis için PCR testi istiyor. PCR testi yaptırmak istemeyenlere ise uygulanan muamele hiçte insani değil. Bir yandan Milli Eğitim Bakanlığı okulları açık tutmak için elinden geleni yapıyor, diğer yandan bizim sağlıkçılarımız adeta okullar kapansın dercesine her hastayı pozitif çıkararak durumu baltalamakta. Hastası olan veiller zaten çocuklarını okula göndermiyor; siz tutar bir de hastaneye başvuran her aileyi pozitif ilan ederseniz kısa bir süre sonra durum içinden çıkılmaz bir hal alır.”diye konuştu.

 

İNSANLARIN KİŞİSEL TERCİHLERİNE SAYGI DUYUN

PCR testine güvenmediğini kaydeden başka bir hasta ise, “Birçok sağlık otoritesi PCR testlerinin sağlıklı sonuç vermediğini, PCR test kitini bulan kişinin bile coronavirüs hastaları için kullanımının doğru olmadığını ifade etmişken, Seydişehir Devlet Hastanesi’nde adeta zorunlu hale getirilmesi doğru bir yaklaşım değildir. Bu bir zulümdür, bu zulmü durdurun. Dayatmadan vazgeçin. Kimseyi PCR testine zorlamayın. İnsanların kişisel tercihlerine saygı duyun.” dedi.

 

Haberin videosu için lütfen linke tıklayınız!..

https://www.youtube.com/watch?v=OXgDxmEbyyI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirinsesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.