Seydişehir'de Öğretmenler Günü kutlandı

GÜNDEM 25.11.2021 - 14:01, Güncelleme: 06.01.2023 - 07:46
 

Seydişehir'de Öğretmenler Günü kutlandı

Seydişehir ilçesinde, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolaysıyla tören düzenlendi.
Törenler, Hükümet Konağı önünde Atatürk Anıtı önünde çelenk koyulması ve istiklal Marşının okunması ile başladı.   Ardından, Şaban Cengiz Kültür Merkezi'nde, Seydişehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin hazırladığı etkinliklerle program devam etti.   Daha sonra Seydişehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Zafer Ülkebaş, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.   Öğrencilerin çeşitli gösterileri ile devam eden programda şiir, resim ve okuma yarışmalarında dereceye giren öğrencilere hediyeleri verildi.   Programın sonunda ise göreve yeni atanan öğretmenlerin yemin töreni, emekli olan öğretmenlere ise teşekkür belgesi ve plaket takdimi yapıldı.   Kutlamalara Kaymakam Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, İlçe Müftüsü Adem Bebek, siyasi partilerin temsilcileri, STK'lar, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
Seydişehir ilçesinde, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolaysıyla tören düzenlendi.

Törenler, Hükümet Konağı önünde Atatürk Anıtı önünde çelenk koyulması ve istiklal Marşının okunması ile başladı.

 

Ardından, Şaban Cengiz Kültür Merkezi'nde, Seydişehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin hazırladığı etkinliklerle program devam etti.

 

Daha sonra Seydişehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Zafer Ülkebaş, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.

 

Öğrencilerin çeşitli gösterileri ile devam eden programda şiir, resim ve okuma yarışmalarında dereceye giren öğrencilere hediyeleri verildi.

 

Programın sonunda ise göreve yeni atanan öğretmenlerin yemin töreni, emekli olan öğretmenlere ise teşekkür belgesi ve plaket takdimi yapıldı.

 

Kutlamalara Kaymakam Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, İlçe Müftüsü Adem Bebek, siyasi partilerin temsilcileri, STK'lar, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirinsesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.