Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Seydişehir CHP yardımları ulaştırdı

YAŞAM 31.07.2021 - 19:54, Güncelleme: 06.01.2023 - 07:46
 

Seydişehir CHP yardımları ulaştırdı

Seydişehir CHP İlçe Başkanlığı Manavgat ve Akseki bölgelerinde devam eden yangınının yaralarını sarmak için başlattığı yardım kampanyası kapsamında toplanan malzemeleri ulaştırdı.
Seydişehir CHP İlçe Başkanlığı Manavgat ve Akseki bölgelerinde devam eden yangınının yaralarını sarmak için başlattığı yardım kampanyası kapsamında toplanan malzemeleri ulaştırdı.   CHP Seydişehir İlçe Başkanı Orhan Özel yaptığı açıklamada şu ifdelere yer verdi: “Sevgili dostlar merhabalar. Manavgat Belediye Başkanımız Şükrü Sözenin tüm Seydişehirlilere selamı var. Arkadaşlar; Manavgat yardım koordinasyon merkezi ve belediyedeki yetkili arkadaşlarımızla görüşmelerimiz sonucunda; acil ihtiyaçları doğrultusunda; Ortakaraörenli yardımsever dostlardan temin ettiğimiz 1 tır balya ve gençlik kolları tarafından toplanan bir miktar kedi, köpek mamasından oluşan ilk yardım tırını Manavgat yardım koordinasyon merkezine parti yönetim kurulundan bir kısım arkadaşlar ve gençlik kollarımız tarafından ulaştırdık. İnanın arkadaşlarımız tarafından büyük bir heyecanla ve sevinçle karşılandık.   Seydişehir ve çevre ilçelerden birçok yardım faaliyetinin olduğunu ve vatandaşlarımızın bu yangını çıkaran ve ihmal eden ihanet odaklarına inat kenetlendiklerini görmenin kıvancı içerisindeyiz. Manavgat'taki devlet mekanizması, belediye ve halk da müthiş odaklanmışlar ve adeta yardım için yarışıyorlar.   Çevremizden ve şehrimizden gidecek yardımlar için şu uyarılarda bulunmak istiyorum. Öncelikli ihtiyaç kuru gıdalar ve hayvansal gıdalardır. Ve en önceliklisinde yem ve saman(Balya) dır. Gıda için şehir merkezindeki yardım toplama merkezi olan Atatürk Kültür Merkezine, hayvansal gıdalar için ise doğrudan şehir merkezine boşuna girmeden stadyuma gitmelisiniz. İletişim ve her türlü bilgi konusunda yardıma hazırım.   Bu arada Gençlik Kolları Başkanımız Levent, Anıl ve Can oradaki yardımlaşma heyecanını görünce yardım yapmak üzere orada kaldılar. Özellikle gençlerimizi kutluyoruz. Ayrıca dönüşte Akseki CHP’ye uğradık. Onların durumu da çok farklı değil. Ancak Manavgat'ın gölgesinde kaldıklarını ve kimsenin kendilerini görmediğini düşünüyorlar, haksızda sayılmazlar. Dolayısı ile bir sonraki ilk yardımı oraya götüreceğiz.   Yangın bölgesindeki görüntü içleri acıtacak nitelikte. Birçok tarihi köy tamamen yok olmuş. İçinizi çok karartmak istemiyorum. Çünkü yüce Türk milletinin feraseti bu yaraları kısa sürede saracak niteliktedir. Yardımda bulunan herkese ilçem, camiam ve şahsım adına sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Allah hepinizden razı olsun.”
Seydişehir CHP İlçe Başkanlığı Manavgat ve Akseki bölgelerinde devam eden yangınının yaralarını sarmak için başlattığı yardım kampanyası kapsamında toplanan malzemeleri ulaştırdı.

Seydişehir CHP İlçe Başkanlığı Manavgat ve Akseki bölgelerinde devam eden yangınının yaralarını sarmak için başlattığı yardım kampanyası kapsamında toplanan malzemeleri ulaştırdı.

 

CHP Seydişehir İlçe Başkanı Orhan Özel yaptığı açıklamada şu ifdelere yer verdi:

“Sevgili dostlar merhabalar. Manavgat Belediye Başkanımız Şükrü Sözenin tüm Seydişehirlilere selamı var.

Arkadaşlar; Manavgat yardım koordinasyon merkezi ve belediyedeki yetkili arkadaşlarımızla görüşmelerimiz sonucunda; acil ihtiyaçları doğrultusunda; Ortakaraörenli yardımsever dostlardan temin ettiğimiz 1 tır balya ve gençlik kolları tarafından toplanan bir miktar kedi, köpek mamasından oluşan ilk yardım tırını Manavgat yardım koordinasyon merkezine parti yönetim kurulundan bir kısım arkadaşlar ve gençlik kollarımız tarafından ulaştırdık. İnanın arkadaşlarımız tarafından büyük bir heyecanla ve sevinçle karşılandık.

 

Seydişehir ve çevre ilçelerden birçok yardım faaliyetinin olduğunu ve vatandaşlarımızın bu yangını çıkaran ve ihmal eden ihanet odaklarına inat kenetlendiklerini görmenin kıvancı içerisindeyiz. Manavgat'taki devlet mekanizması, belediye ve halk da müthiş odaklanmışlar ve adeta yardım için yarışıyorlar.

 

Çevremizden ve şehrimizden gidecek yardımlar için şu uyarılarda bulunmak istiyorum. Öncelikli ihtiyaç kuru gıdalar ve hayvansal gıdalardır. Ve en önceliklisinde yem ve saman(Balya) dır. Gıda için şehir merkezindeki yardım toplama merkezi olan Atatürk Kültür Merkezine, hayvansal gıdalar için ise doğrudan şehir merkezine boşuna girmeden stadyuma gitmelisiniz. İletişim ve her türlü bilgi konusunda yardıma hazırım.

 

Bu arada Gençlik Kolları Başkanımız Levent, Anıl ve Can oradaki yardımlaşma heyecanını görünce yardım yapmak üzere orada kaldılar. Özellikle gençlerimizi kutluyoruz. Ayrıca dönüşte Akseki CHP’ye uğradık. Onların durumu da çok farklı değil. Ancak Manavgat'ın gölgesinde kaldıklarını ve kimsenin kendilerini görmediğini düşünüyorlar, haksızda sayılmazlar. Dolayısı ile bir sonraki ilk yardımı oraya götüreceğiz.

 

Yangın bölgesindeki görüntü içleri acıtacak nitelikte. Birçok tarihi köy tamamen yok olmuş. İçinizi çok karartmak istemiyorum. Çünkü yüce Türk milletinin feraseti bu yaraları kısa sürede saracak niteliktedir. Yardımda bulunan herkese ilçem, camiam ve şahsım adına sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Allah hepinizden razı olsun.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirinsesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.