Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Seydişehir Belediyesi’nde e-ihale dönemi

GÜNDEM 23.03.2021 - 11:14, Güncelleme: 06.01.2023 - 07:46
 

Seydişehir Belediyesi’nde e-ihale dönemi

Seydişehir Belediyesi koronavirüse karşı mücadelesini sürdürürken, ihaleleri de internet ortamında yapmaya başladı.
İnternet üzerinden yapılan ilk ihale, Makine Bakım İkmal ve Onarım Müdürlüğü’nün ihtiyacı olan araç lastik alımı ihalesi oldu. Yapılan çalışmalar ve alınan tedbirler ile vatandaşların sağlığını korumaya devam eden Seydişehir Belediyesi, planlanan hizmetlerin yerine getirilmesi için tedbirler kapsamında çalışmalarını yürütüyor. Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, alınan tedbirler kapsamında gerçekleştirilen araç lastiği alım ihalesini salgın tehlikesi dolayısıyla internet ortamında yaparak ilk e-ihalelerini gerçekleştirdiklerini kaydetti. Belediye Başkanı Mehmet Tutal Başkanlığı’nda, Seydişehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda yapılan ihalede yeterlilik bilgileri ve teklifler internet ortamında sunularak e-ihale gerçekleştirildi. İHALEYE İKİ FİRMAMIZ KATILDI Koronavirüs tedbirleri kapsamında araç lastiği alım ihalesinin internet ortamında yapıldığını kaydeden Başkan Mehmet Tutal; “Kamu alımlarında bürokrasinin azaltılması, işlem maliyetlerinin düşürülmesi ve rekabetin artırılarak etkin ve verimli bir alım sistemi oluşturulması amacıyla e-ihale sistemimiz kurumumuzda başlatılmıştır. Amacımız şeffaflığı, rekabeti, eşit muameleyi, güvenirliliği artırarak ihalelerimizi gerçekleştirmektir. Tüm ihalelerimizi elektronik ihale usulü kullanılarak yapılmasını arzu etmekteyiz. Elektronik ortamda yaptığımız ihaleye iki firmamız katıldı. Makina Bakım İkmal ve Onarım Müdürlüğü’müzün ihtiyacı olan araç lastiği alım ihalemizi Arınlar Ticaret almıştır. Her iki tarafa da hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.
Seydişehir Belediyesi koronavirüse karşı mücadelesini sürdürürken, ihaleleri de internet ortamında yapmaya başladı.

İnternet üzerinden yapılan ilk ihale, Makine Bakım İkmal ve Onarım Müdürlüğü’nün ihtiyacı olan araç lastik alımı ihalesi oldu.

Yapılan çalışmalar ve alınan tedbirler ile vatandaşların sağlığını korumaya devam eden Seydişehir Belediyesi, planlanan hizmetlerin yerine getirilmesi için tedbirler kapsamında çalışmalarını yürütüyor.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, alınan tedbirler kapsamında gerçekleştirilen araç lastiği alım ihalesini salgın tehlikesi dolayısıyla internet ortamında yaparak ilk e-ihalelerini gerçekleştirdiklerini kaydetti.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal Başkanlığı’nda, Seydişehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda yapılan ihalede yeterlilik bilgileri ve teklifler internet ortamında sunularak e-ihale gerçekleştirildi.

İHALEYE İKİ FİRMAMIZ KATILDI

Koronavirüs tedbirleri kapsamında araç lastiği alım ihalesinin internet ortamında yapıldığını kaydeden Başkan Mehmet Tutal; “Kamu alımlarında bürokrasinin azaltılması, işlem maliyetlerinin düşürülmesi ve rekabetin artırılarak etkin ve verimli bir alım sistemi oluşturulması amacıyla e-ihale sistemimiz kurumumuzda başlatılmıştır. Amacımız şeffaflığı, rekabeti, eşit muameleyi, güvenirliliği artırarak ihalelerimizi gerçekleştirmektir. Tüm ihalelerimizi elektronik ihale usulü kullanılarak yapılmasını arzu etmekteyiz. Elektronik ortamda yaptığımız ihaleye iki firmamız katıldı. Makina Bakım İkmal ve Onarım Müdürlüğü’müzün ihtiyacı olan araç lastiği alım ihalemizi Arınlar Ticaret almıştır. Her iki tarafa da hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirinsesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.