Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Seydişehir ADD yönetimi basınla buluştu

YAŞAM 14.05.2022 - 14:51, Güncelleme: 06.01.2023 - 07:46
 

Seydişehir ADD yönetimi basınla buluştu

Atatürkçü Düşünce Derneği Seydişehir Şube yönetimi ilk etkinliğini basın mensupları ile gerçekleştirdi.
Atatürkçü Düşünce Derneği Seydişehir Şube yönetimi ilk etkinliğini basın mensupları ile gerçekleştirdi.   Seydişehir’de görev yapan basın mensupları ile kahvaltılı programda biraraya gelen Atatürk Düşünce Derneği Seydişehir Şube Başkanı Hüseyin İriilter, dernek çalışmaları ve güncel konularla ilgili fikirlerini paylaştı.   Demokrasilerde basının dördüncü güç olduğunu hatırlatan Başkan İriilter, basın mensuplarının kamu adına çok önemli bir görevi ifa ettiklerini kaydetti.   Kendilerinin de bir dönem basın sektöründe yer aldıklarına değinen Başkan İriilter, “Biz de dernek olarak bir dönem gazete çıkararak basının ucundan kıyısından tuttuk. Bu nedenle siz basın mensuplarına çok önem veriyoruz. İyi bir gazete özgür olan gazetedir. Maalesef ulusal basın bu anlamda işlevini yitirmiş durumdadır; bunun içinder ki bizler yerel basına güveniyoruz.” dedi.     Atatürk’ün emperyalizme karşı durmuş, Cumhuriyetin kurucusu ve büyük bir önder olduğunu ifade eden ADD Seydişehir Şube Başkanı Hüseyin İriilter, “Bu deha liderin düşüncelerini yaşatmak için kurulmuş derneğimizde görev yapmaktan onur duyuyoruz. Bu arada yanlış anlaşılmalara meydan vermemek için derneğimizin kuruluş amacını da sizlerle paylaşmak istedik.” diyerek ADD’nin tüzüğünü toplantıya katılan basın mensuplarına dağıttı.   Toplantı sonunda bir önceki dönem görev yapan ADD eski Başkanı Hürriyet Demiral’aa yeni Başkan İriilter tarafından plaket takdim edildi.   Toplantı ADD’nin yeni yönetimini basın mensuplarına tanıtması ve hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.
Atatürkçü Düşünce Derneği Seydişehir Şube yönetimi ilk etkinliğini basın mensupları ile gerçekleştirdi.

Atatürkçü Düşünce Derneği Seydişehir Şube yönetimi ilk etkinliğini basın mensupları ile gerçekleştirdi.

 

Seydişehir’de görev yapan basın mensupları ile kahvaltılı programda biraraya gelen Atatürk Düşünce Derneği Seydişehir Şube Başkanı Hüseyin İriilter, dernek çalışmaları ve güncel konularla ilgili fikirlerini paylaştı.

 

Demokrasilerde basının dördüncü güç olduğunu hatırlatan Başkan İriilter, basın mensuplarının kamu adına çok önemli bir görevi ifa ettiklerini kaydetti.

 

Kendilerinin de bir dönem basın sektöründe yer aldıklarına değinen Başkan İriilter, “Biz de dernek olarak bir dönem gazete çıkararak basının ucundan kıyısından tuttuk. Bu nedenle siz basın mensuplarına çok önem veriyoruz. İyi bir gazete özgür olan gazetedir. Maalesef ulusal basın bu anlamda işlevini yitirmiş durumdadır; bunun içinder ki bizler yerel basına güveniyoruz.” dedi.

 

  Atatürk’ün emperyalizme karşı durmuş, Cumhuriyetin kurucusu ve büyük bir önder olduğunu ifade eden ADD Seydişehir Şube Başkanı Hüseyin İriilter, “Bu deha liderin düşüncelerini yaşatmak için kurulmuş derneğimizde görev yapmaktan onur duyuyoruz. Bu arada yanlış anlaşılmalara meydan vermemek için derneğimizin kuruluş amacını da sizlerle paylaşmak istedik.” diyerek ADD’nin tüzüğünü toplantıya katılan basın mensuplarına dağıttı.

 

Toplantı sonunda bir önceki dönem görev yapan ADD eski Başkanı Hürriyet Demiral’aa yeni Başkan İriilter tarafından plaket takdim edildi.

 

Toplantı ADD’nin yeni yönetimini basın mensuplarına tanıtması ve hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirinsesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.