Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

PANKOBİRLİK'te Ramazan Erkoyuncu dönemi başladı

GÜNDEM 28.10.2021 - 10:46, Güncelleme: 06.01.2023 - 07:46
 

PANKOBİRLİK'te Ramazan Erkoyuncu dönemi başladı

PANKOBİRLİK 69. Seçimli Olağan Genel Kurulu, Konya Şeker Fabrikası’nda gerçekleştirildi. Sonuçlara göre Ramazan Erkoyuncu PANKOBİRLİK'in yeni başkanı oldu. Erkoyuncu'nun yönetiminde Seydişehirli Celal Balcı da yer aldı.
29 Eylül'de Konya Büyükşehir Stadyumu'nda yapılması planlanan Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi'nin seçimli olağan genel kurulu kentteki koranavirüs vakalarının artış göstermesi nedeniyle 31 Ekim’e ertelenmişti. 69. Seçimli Olağan Genel Kurulu, Konya Şeker Fabrikası kampüsünde gerçekleştirildi. Genel Kurul'un sonucuna göre adaylardan Ramazan Erkoyuncu yeni başkan seçildi. Erkoyuncu'nun yönetiminde Seydişehirli çiftci Celal Balcı da yer aldı. Genel Kurul'da oy dağılımı şu şekilde: Ramazan Erkoyuncu  4624 Özkan Taşpınar      3997 Yusuf Erdem        2337 Alişan Taşpınar        1529 PANKOBİRLİK Başkanı Ramazan Erkoyuncu kimdir? 1958 yılında Konya’nın Çumra ilçesi Türkmencamili köyünde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Çumra’da tamamladı. Lise eğitimine Meram Ticaret Meslek Lisesinde devam etti. 1992 yılına kadar Çumra’da manifaturacılık ve çiftçilikle uğraştı. 1992-2002 yılları arasında Karaman’da traktör ana bayiliği yaptı. 1998-2005 yıllarında Çumra’da hububat bakliyat işi yapan Erkoyuncu, 2003 yılında Konya’da inşaat ve müteahhitlik yapmaya başlamıştır. 1999 yılında Çumra Şeker Fabrikası’nın kuruluş çalışmaları başlangıcı içerisinde olan Ramazan Erkoyuncu, Çumra Şeker Fabrikası’nın kurucu Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini üstlenmiştir. 2004-2009 yılları arasında Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi’nin iştiraki olan Şekersüt Yönetim Kurulu Başkanlığı yapan Ramazan Erkoyuncu , kurumu sektörde pazar payında birinci olarak 2009 yılına kadar getirmiştir.Bu yönetimi esnasında Ulusal Süt konseyinde aktif rol oynamıştır.Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi’nin en önemli ve ilk hayvancılık yatırımlarından olan Şekersüt Çiftliğini kurmuştur. 2007-2011 yılları arasında Türkiye Güreş Federasyonu yönetim kurulu üyeliğinde bulunmuştur. Bu süreler içerisinde çeşitli sivil toplum kuruluşları, dernek, federasyon ve kooperatiflerde yer almıştır. 2017 yılında Küçükbaş hayvancılık ile ilgili yatırımlar yapan Ramazan Erkoyuncu ata mesleği olan çiftçilik çalışmalarına devam etmektedir. Aktif olarak Çiftçilik, hayvancılık, inşaat ve müteahhitlik yapmaktadır. Ramazan Erkoyuncu evli, 3 çocuk babasıdır.  
PANKOBİRLİK 69. Seçimli Olağan Genel Kurulu, Konya Şeker Fabrikası’nda gerçekleştirildi. Sonuçlara göre Ramazan Erkoyuncu PANKOBİRLİK'in yeni başkanı oldu. Erkoyuncu'nun yönetiminde Seydişehirli Celal Balcı da yer aldı.

29 Eylül'de Konya Büyükşehir Stadyumu'nda yapılması planlanan Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi'nin seçimli olağan genel kurulu kentteki koranavirüs vakalarının artış göstermesi nedeniyle 31 Ekim’e ertelenmişti.

69. Seçimli Olağan Genel Kurulu, Konya Şeker Fabrikası kampüsünde gerçekleştirildi. Genel Kurul'un sonucuna göre adaylardan Ramazan Erkoyuncu yeni başkan seçildi. Erkoyuncu'nun yönetiminde Seydişehirli çiftci Celal Balcı da yer aldı.



Genel Kurul'da oy dağılımı şu şekilde:
Ramazan Erkoyuncu  4624
Özkan Taşpınar      3997
Yusuf Erdem        2337
Alişan Taşpınar        1529

PANKOBİRLİK Başkanı Ramazan Erkoyuncu kimdir?

1958 yılında Konya’nın Çumra ilçesi Türkmencamili köyünde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Çumra’da tamamladı. Lise eğitimine Meram Ticaret Meslek Lisesinde devam etti. 1992 yılına kadar Çumra’da manifaturacılık ve çiftçilikle uğraştı. 1992-2002 yılları arasında Karaman’da traktör ana bayiliği yaptı. 1998-2005 yıllarında Çumra’da hububat bakliyat işi yapan Erkoyuncu, 2003 yılında Konya’da inşaat ve müteahhitlik yapmaya başlamıştır.

1999 yılında Çumra Şeker Fabrikası’nın kuruluş çalışmaları başlangıcı içerisinde olan Ramazan Erkoyuncu, Çumra Şeker Fabrikası’nın kurucu Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini üstlenmiştir. 2004-2009 yılları arasında Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi’nin iştiraki olan Şekersüt Yönetim Kurulu Başkanlığı yapan Ramazan Erkoyuncu , kurumu sektörde pazar payında birinci olarak 2009 yılına kadar getirmiştir.Bu yönetimi esnasında Ulusal Süt konseyinde aktif rol oynamıştır.Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi’nin en önemli ve ilk hayvancılık yatırımlarından olan Şekersüt Çiftliğini kurmuştur. 2007-2011 yılları arasında Türkiye Güreş Federasyonu yönetim kurulu üyeliğinde bulunmuştur.

Bu süreler içerisinde çeşitli sivil toplum kuruluşları, dernek, federasyon ve kooperatiflerde yer almıştır. 2017 yılında Küçükbaş hayvancılık ile ilgili yatırımlar yapan Ramazan Erkoyuncu ata mesleği olan çiftçilik çalışmalarına devam etmektedir. Aktif olarak Çiftçilik, hayvancılık, inşaat ve müteahhitlik yapmaktadır. Ramazan Erkoyuncu evli, 3 çocuk babasıdır.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirinsesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.