Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Motosikletler otomobile çarptı: 5 yaralı

GÜNDEM 12.07.2021 - 11:01, Güncelleme: 06.01.2023 - 07:46
 

Motosikletler otomobile çarptı: 5 yaralı

Dikilitaş Mahallesi'nde otomobile çarpan motosikletlerdeki 5 kişi yaralandı.
Dikilitaş Mahallesi'nde otomobile çarpan motosikletlerdeki 5 kişi yaralandı. Seydişehir ilçesinde otomobile çarpan motosikletlerdeki 5 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, Abdullah Ö. (19) ile Yusuf S. (24), kullandıkları plakasız motosikletlerle arka arkaya ilerlerken, Dikilitaş Mahallesi'nde önlerinde seyreden Şaban Uğurlu idaresindeki 42 AAZ 351 plakalı otomobili sollamak istedi. Direksiyon hakimiyetlerini kaybeden motosiklet sürücüleri, otomobile çarptı. Kazada, Abdullah Ö. ve Yusuf S. ile motosikletlerde bulunan 3 kişi yaralandı. Ambulansla Seydişehir Devlet Hastanesine kaldırılan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Dikilitaş Mahallesi'nde otomobile çarpan motosikletlerdeki 5 kişi yaralandı.

Dikilitaş Mahallesi'nde otomobile çarpan motosikletlerdeki 5 kişi yaralandı.

Seydişehir ilçesinde otomobile çarpan motosikletlerdeki 5 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, Abdullah Ö. (19) ile Yusuf S. (24), kullandıkları plakasız motosikletlerle arka arkaya ilerlerken, Dikilitaş Mahallesi'nde önlerinde seyreden Şaban Uğurlu idaresindeki 42 AAZ 351 plakalı otomobili sollamak istedi.

Direksiyon hakimiyetlerini kaybeden motosiklet sürücüleri, otomobile çarptı. Kazada, Abdullah Ö. ve Yusuf S. ile motosikletlerde bulunan 3 kişi yaralandı.

Ambulansla Seydişehir Devlet Hastanesine kaldırılan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirinsesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.