Motorine bu gece bir zam daha geliyor

EKONOMİ 05.05.2022 - 12:40, Güncelleme: 06.01.2023 - 07:46
 

Motorine bu gece bir zam daha geliyor

Motorine bu gece yarısından itibaren 32 kuruş zam gelmesi bekleniyor.
Sektör yetkililerinden edinilen bilgiye göre, motorine bu gece yarısından itibaren 32 kuruş zam gelecek. Motorine bu gece yarısından itibaren 32 kuruş zam gelmesi bekleniyor.   LPG'ye İNDİRİM GELİYOR Akaryakıt fiyatlarında dalgalanma sürerken, sürücüleri sevindirecek beklenen indirim haberi geldi. Sektör kaynaklarından elde edilen bilgilere göre LPG fiyatına bu gece 1 TL indirim gelecek. Akaryakıt kalemlerinden benzin ve motorinde zam gelirken, sürücüleri sevindirecek haber LPG'den (Otogaz) geldi. Bu gece yarısı LPG'nin litre fiyatına büyük indirim bekleniyor.   Sektör temsilcilerinden edinilen bilgiye göre  bu geceden itibaren (6 Mayıs) Otogaz LPG'nin litre fiyatında 1 lira indirim gerçekleşecek.   Fiyat değişimi sonrasında Ankara'da ortalama 10.99 TL'den satılan Otogaz LPG'nin fiyatı 9,99 TL'ye düşecek.   Otogaz LPG'de İstanbul'da ortalama 10.65 TL,  İzmir'de ortalama 10.69 TL'den satılması bekleniyor.  
Motorine bu gece yarısından itibaren 32 kuruş zam gelmesi bekleniyor.

Sektör yetkililerinden edinilen bilgiye göre, motorine bu gece yarısından itibaren 32 kuruş zam gelecek.

Motorine bu gece yarısından itibaren 32 kuruş zam gelmesi bekleniyor.

 

LPG'ye İNDİRİM GELİYOR

Akaryakıt fiyatlarında dalgalanma sürerken, sürücüleri sevindirecek beklenen indirim haberi geldi. Sektör kaynaklarından elde edilen bilgilere göre LPG fiyatına bu gece 1 TL indirim gelecek.


Akaryakıt kalemlerinden benzin ve motorinde zam gelirken, sürücüleri sevindirecek haber LPG'den (Otogaz) geldi. Bu gece yarısı LPG'nin litre fiyatına büyük indirim bekleniyor.

 

Sektör temsilcilerinden edinilen bilgiye göre  bu geceden itibaren (6 Mayıs) Otogaz LPG'nin litre fiyatında 1 lira indirim gerçekleşecek.

 

Fiyat değişimi sonrasında Ankara'da ortalama 10.99 TL'den satılan Otogaz LPG'nin fiyatı 9,99 TL'ye düşecek.

 

Otogaz LPG'de İstanbul'da ortalama 10.65 TL,  İzmir'de ortalama 10.69 TL'den satılması bekleniyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirinsesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.