Milletvekili Usta’dan Seydişehir gezisi

SİYASET 25.06.2021 - 20:57, Güncelleme: 06.01.2023 - 07:46
 

Milletvekili Usta’dan Seydişehir gezisi

Bir dizi ziyaret için Seydişehir’e gelen Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, Ak Parti İlçe Başkanlığı başta olmak üzere bir dizi ziyaret gerçekletirdi.
Bir dizi ziyaret için Seydişehir’e gelen Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, Ak Parti İlçe Başkanlığı başta olmak üzere bir dizi ziyaret gerçekletirdi. Beraberindeki Ak Parti İl Başkan Yardımcıları Ali Deresoy ve Adnan Bahçeci, İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Seydişehir Koordinatörü Mustafa Hançerli ve Yalıhüyük Belediye Başkanı Hasan Koçer ile halkın sorunlarını dinleyen Leyla Şahin Usta, “Hak ettiği hizmeti Seydişehir’e yine Ak Parti hükümetleri getirecektir” dedi.   HİZMETLERİMİZİ SAHADA İNCELEMEK İSTERİM Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, parti yönetim kurulu üyeleri ve belediye meclis üyelerinin de katıldığı karşılamada memnuniyetini dile getiren Usta “Seydişehir büyük bir ilçe. Hizmetlerimizi sahada incelemek isterim.” dedi. Akabinde Hürriyet Caddesi’ndeki esnafları ziyaret eden milletvekili halk ile hasbihal etti. Vatandaşların isteklerini dinleyen Usta, “Pandemi sürecini de hep beraber atlattık, atlatıyoruz. Rabbim yardımcımız olsun. Halkımızın her daim yanındayız” dedi.   4 YENİ DOKTOR MÜJDESİ “Ben de bir hekimim” diyen Leyla Şahin Usta Seydişehir Devlet Hastanesi’ni de ziyaret etti. Hastanenin yeni Başhekimi Dr. Havva Cingöz’ün sunumunu dikkatle dinleyen milletvekili, Sağlık Bakanı’nı da arayarak hastanenin taleplerini iletti. “Projesi tamamlanan yeni hastane binası ile Seydişehir bu dertlerinden tamamen kurtulacak” diyen Leyla Şahin Usta Seydişehir’e ataması gerçekleşen 4 doktorun da müjdesini verdi. Biri acil tıp uzmanı, biri gözcü, biri çocuk doktoru, biri de iç hastalıklar uzmanı olmak üzere 4 doktorun önümüzdeki ay göreve başlayacağını bildiren milletvekili Usta, “Seydişehir’e hayırlı olmasını diliyorum. Seydişehir’de sağlık alanındaki hizmetlerimizi bir hekim olarak çok önemsiyorum ve yakından takip ediyorum” dedi. Hastane karşısında inşasına başlanan Asım Cengiz Yaşlı Bakım Evi’ni de inceleyen milletvekili Usta çalışanlara kolaylıklar diledi.   BELEDİYELER BİZİM HALKA DÖNÜK YÜZÜMÜZDÜR Milletvekili ve beraberindekiler sonrasında Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ı makamında ziyaret etti. Belediyecilik hizmetlerini dinleyen milletvekili ve Ak Partili heyet, “Belediyeler bizim halka dönük yüzümüzdür. Seydişehir Belediyesi de bizi halkımıza en iyi şekilde yansıtmaktadır” dedi. Belediye Başkanı ve İlçe Başkanının taleplerini dinleyen Dr. Leyla Şahin Usta öncelikle milli eğitim olmak üzere birçok alanda kendisine sunulan rapor ve dosyaları inceleyerek yanına aldı. Adile Baysal Kültür ve Sanat Evi’ndeki yemek ikramı ile programını sonlandıran Leyla Şahin Usta, “Pandemiden dolayı uzun süredir ziyaretinize gelemiyoruz. Özlemişiz sizi ve buraları. İnşallah en yakın zamanda tekrar ziyaretinize geleceğim. Seydişehir halkı adına sizlere teşekkür ediyorum” diyerek şehirden ayrıldı.
Bir dizi ziyaret için Seydişehir’e gelen Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, Ak Parti İlçe Başkanlığı başta olmak üzere bir dizi ziyaret gerçekletirdi.

Bir dizi ziyaret için Seydişehir’e gelen Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, Ak Parti İlçe Başkanlığı başta olmak üzere bir dizi ziyaret gerçekletirdi.

Beraberindeki Ak Parti İl Başkan Yardımcıları Ali Deresoy ve Adnan Bahçeci, İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Seydişehir Koordinatörü Mustafa Hançerli ve Yalıhüyük Belediye Başkanı Hasan Koçer ile halkın sorunlarını dinleyen Leyla Şahin Usta, “Hak ettiği hizmeti Seydişehir’e yine Ak Parti hükümetleri getirecektir” dedi.

 

HİZMETLERİMİZİ SAHADA İNCELEMEK İSTERİM

Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, parti yönetim kurulu üyeleri ve belediye meclis üyelerinin de katıldığı karşılamada memnuniyetini dile getiren Usta “Seydişehir büyük bir ilçe. Hizmetlerimizi sahada incelemek isterim.” dedi. Akabinde Hürriyet Caddesi’ndeki esnafları ziyaret eden milletvekili halk ile hasbihal etti. Vatandaşların isteklerini dinleyen Usta, “Pandemi sürecini de hep beraber atlattık, atlatıyoruz. Rabbim yardımcımız olsun. Halkımızın her daim yanındayız” dedi.

 

4 YENİ DOKTOR MÜJDESİ

“Ben de bir hekimim” diyen Leyla Şahin Usta Seydişehir Devlet Hastanesi’ni de ziyaret etti. Hastanenin yeni Başhekimi Dr. Havva Cingöz’ün sunumunu dikkatle dinleyen milletvekili, Sağlık Bakanı’nı da arayarak hastanenin taleplerini iletti.

“Projesi tamamlanan yeni hastane binası ile Seydişehir bu dertlerinden tamamen kurtulacak” diyen Leyla Şahin Usta Seydişehir’e ataması gerçekleşen 4 doktorun da müjdesini verdi. Biri acil tıp uzmanı, biri gözcü, biri çocuk doktoru, biri de iç hastalıklar uzmanı olmak üzere 4 doktorun önümüzdeki ay göreve başlayacağını bildiren milletvekili Usta, “Seydişehir’e hayırlı olmasını diliyorum. Seydişehir’de sağlık alanındaki hizmetlerimizi bir hekim olarak çok önemsiyorum ve yakından takip ediyorum” dedi.

Hastane karşısında inşasına başlanan Asım Cengiz Yaşlı Bakım Evi’ni de inceleyen milletvekili Usta çalışanlara kolaylıklar diledi.

 

BELEDİYELER BİZİM HALKA DÖNÜK YÜZÜMÜZDÜR

Milletvekili ve beraberindekiler sonrasında Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ı makamında ziyaret etti.

Belediyecilik hizmetlerini dinleyen milletvekili ve Ak Partili heyet, “Belediyeler bizim halka dönük yüzümüzdür. Seydişehir Belediyesi de bizi halkımıza en iyi şekilde yansıtmaktadır” dedi.

Belediye Başkanı ve İlçe Başkanının taleplerini dinleyen Dr. Leyla Şahin Usta öncelikle milli eğitim olmak üzere birçok alanda kendisine sunulan rapor ve dosyaları inceleyerek yanına aldı.

Adile Baysal Kültür ve Sanat Evi’ndeki yemek ikramı ile programını sonlandıran Leyla Şahin Usta, “Pandemiden dolayı uzun süredir ziyaretinize gelemiyoruz. Özlemişiz sizi ve buraları. İnşallah en yakın zamanda tekrar ziyaretinize geleceğim. Seydişehir halkı adına sizlere teşekkür ediyorum” diyerek şehirden ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirinsesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.