Konya Aydınlar Ocağı'ndan Bahaddin Paslı Kültürevi'ne ziyaret

YAŞAM 06.05.2022 - 18:54, Güncelleme: 06.01.2023 - 07:46
 

Konya Aydınlar Ocağı'ndan Bahaddin Paslı Kültürevi'ne ziyaret

Konya Aydınlar Ocağı, Seydişehir Bahaddin Paslı Kültür Sanatevi'ni ziyaret ederek bir sohbet gerçekleştirdi.
Konya Aydınlar Ocağı, Seydişehir Bahaddin Paslı Kültür Sanatevi'ni ziyaret ederek bir sohbet gerçekleştirdi.   Ocak Başkanı Dr. Mustafa Güçlü, “Aydınlar Ocağı Türk halkıyla barışık, İslâm’la barışık, Osmanlı ve tarihiyle barışık ve yelpazenin bütün renklerine açık Türkiye’nin şemsiyesidir.” dedi.   Seydişehir Bahaddin Paslı Kültür Sanatevi'nde gerçekleştirilen sohbette Dr. Mustafa Güçlü, özelde Konya Aydınlar Ocağı, genelde Aydınlar Ocağı hakkında dinleyicilere bilgi verdi.   Konya Aydınlar Ocağı Genel Başkanı Dr. Mustafa Güçlü, Kültür Sohbetleri’nde, Konya Aydınlar Ocağı’nın kuruluşunun 35.yılı dolayısıyla ocağın geçmişini ve bugüne nasıl geldiğini anlattı.    Seydişehirli Şair-Yazar Bahaddin Paslı da yaşamından kesitler paylaşırken, ismi verilen kültür evi ile ilgili misafirlere bilgi verdi; katılımcılara teşekkür etti.   Programa Konya Aydınlar Ocağı yönetiminin yanı sıra Kütüphane Müdürü Birol Yılmaz, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Mustafa Umut Akgül, basın mensupları ve Seydişehirli vatandaşlar katıldı.
Konya Aydınlar Ocağı, Seydişehir Bahaddin Paslı Kültür Sanatevi'ni ziyaret ederek bir sohbet gerçekleştirdi.

Konya Aydınlar Ocağı, Seydişehir Bahaddin Paslı Kültür Sanatevi'ni ziyaret ederek bir sohbet gerçekleştirdi.

 

Ocak Başkanı Dr. Mustafa Güçlü, “Aydınlar Ocağı Türk halkıyla barışık, İslâm’la barışık, Osmanlı ve tarihiyle barışık ve yelpazenin bütün renklerine açık Türkiye’nin şemsiyesidir.” dedi.

 

Seydişehir Bahaddin Paslı Kültür Sanatevi'nde gerçekleştirilen sohbette Dr. Mustafa Güçlü, özelde Konya Aydınlar Ocağı, genelde Aydınlar Ocağı hakkında dinleyicilere bilgi verdi.

 

Konya Aydınlar Ocağı Genel Başkanı Dr. Mustafa Güçlü, Kültür Sohbetleri’nde, Konya Aydınlar Ocağı’nın kuruluşunun 35.yılı dolayısıyla ocağın geçmişini ve bugüne nasıl geldiğini anlattı. 

 

Seydişehirli Şair-Yazar Bahaddin Paslı da yaşamından kesitler paylaşırken, ismi verilen kültür evi ile ilgili misafirlere bilgi verdi; katılımcılara teşekkür etti.

 

Programa Konya Aydınlar Ocağı yönetiminin yanı sıra Kütüphane Müdürü Birol Yılmaz, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Mustafa Umut Akgül, basın mensupları ve Seydişehirli vatandaşlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirinsesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.