Kırmızı Altın Gençlik Festivali sona erdi

GÜNDEM 20.09.2021 - 10:43, Güncelleme: 06.01.2023 - 07:46
 

Kırmızı Altın Gençlik Festivali sona erdi

Festivalin son gecesinde Karadeniz müziğinin sevilen isimlerinden Resul Dindar sahne aldı.
Hüyük ilçesinde üç gündür devam eden Kırmızı Altın Gençlik Festivali sona erdi.   Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın destekleriyle Hüyük Belediyesi tarafından düzenlenen festivalin son gününde Karadeniz müziğinin sevilen isimlerinden sanatçı Resul Dindar sahne alarak Hüyüklü hayranlarıyla buluştu.   Müzikseverlerin yoğun ilgi gösterdiği konserde Dindar, Karadeniz’e özgü eserlerini seslendirirken festival alanını dolduran herkesi coşturdu. Gençlerin de halay ve oyun havası oyunlarıyla doyasıya eğlendiği konser renkli görüntüler oluşturdu.   Hüyük Belediye Başkanı Mehmet Çiğdem, yaklaşık iki saat sahnede kalarak birçok sevilen şarkıyı seslendiren Dindar’a konseri esnasında çiçek vererek ilçede misafir etmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.   Resul Dindar’ın konseri öncesinde sahne alan sanatçılar Volkan Koşar ve Oğuz Boran da sevilen şarkılarını seslendirdi.   Bu arada, Hüyük Muhtarlar Derneği Başkanı İlkay Ceylan ve beraberindeki mahalle muhtarları sahnede Hüyük Belediye Başkanı Mehmet Çiğdem'e ilçeye ve mahallelerine verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederek Türk bayrağı ve Çiğdem'in resim portresinin yer aldığı bir tablo verdi.
Festivalin son gecesinde Karadeniz müziğinin sevilen isimlerinden Resul Dindar sahne aldı.

Hüyük ilçesinde üç gündür devam eden Kırmızı Altın Gençlik Festivali sona erdi.

 

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın destekleriyle Hüyük Belediyesi tarafından düzenlenen festivalin son gününde Karadeniz müziğinin sevilen isimlerinden sanatçı Resul Dindar sahne alarak Hüyüklü hayranlarıyla buluştu.

 

Müzikseverlerin yoğun ilgi gösterdiği konserde Dindar, Karadeniz’e özgü eserlerini seslendirirken festival alanını dolduran herkesi coşturdu. Gençlerin de halay ve oyun havası oyunlarıyla doyasıya eğlendiği konser renkli görüntüler oluşturdu.

 

Hüyük Belediye Başkanı Mehmet Çiğdem, yaklaşık iki saat sahnede kalarak birçok sevilen şarkıyı seslendiren Dindar’a konseri esnasında çiçek vererek ilçede misafir etmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

Resul Dindar’ın konseri öncesinde sahne alan sanatçılar Volkan Koşar ve Oğuz Boran da sevilen şarkılarını seslendirdi.

 

Bu arada, Hüyük Muhtarlar Derneği Başkanı İlkay Ceylan ve beraberindeki mahalle muhtarları sahnede Hüyük Belediye Başkanı Mehmet Çiğdem'e ilçeye ve mahallelerine verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederek Türk bayrağı ve Çiğdem'in resim portresinin yer aldığı bir tablo verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirinsesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.