Ketenli Derneği’nden ziyaretler

YAŞAM 15.09.2021 - 21:31, Güncelleme: 06.01.2023 - 07:46
 

Ketenli Derneği’nden ziyaretler

Ketenli Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yöneticileri Seydişehir’de bir dizi ziyaret programı gerçekleştirdi.
Ketenli Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yöneticileri Seydişehir’de bir dizi ziyaret programı gerçekleştirdi.   Ketenli Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nden yapılan açıklamada, “Ketenli Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğimizin Başkanı Mehmet Kacaroğlu öncülüğünde Konya Dernek Yönetimi ve Seydişehir Şube Başkanı Mehmet Borazan ile birlikte Seydişehir’de başta ilçemizde yeni göreve başlayan Kaymakamımız Deniz Pişkin Bey olmak üzere Seydişehir İlçe Emniyet Müdürümüz Cevdet Arıcı, Jandarma Komutanımız Jandarma Teğmen Salih Yahya Koca, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Tahir Kibar, İlçe Müftümüz Adem Bebek, bazı kamu kurum ve kuruluşları olmak üzere tüm siyasi parti ilçe başkanlarını ziyaret ederek derneğimiz hakkında bilgiler verildi. Ayrıca 8-9-10 Ekim 2021 tarihlerinde yapılacak olan Ketenli 18. Kültür ve Sanat Festivali’ne davet edildi” denildi.
Ketenli Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yöneticileri Seydişehir’de bir dizi ziyaret programı gerçekleştirdi.

Ketenli Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yöneticileri Seydişehir’de bir dizi ziyaret programı gerçekleştirdi.

 

Ketenli Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nden yapılan açıklamada, “Ketenli Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğimizin Başkanı Mehmet Kacaroğlu öncülüğünde Konya Dernek Yönetimi ve Seydişehir Şube Başkanı Mehmet Borazan ile birlikte Seydişehir’de başta ilçemizde yeni göreve başlayan Kaymakamımız Deniz Pişkin Bey olmak üzere Seydişehir İlçe Emniyet Müdürümüz Cevdet Arıcı, Jandarma Komutanımız Jandarma Teğmen Salih Yahya Koca, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Tahir Kibar, İlçe Müftümüz Adem Bebek, bazı kamu kurum ve kuruluşları olmak üzere tüm siyasi parti ilçe başkanlarını ziyaret ederek derneğimiz hakkında bilgiler verildi. Ayrıca 8-9-10 Ekim 2021 tarihlerinde yapılacak olan Ketenli 18. Kültür ve Sanat Festivali’ne davet edildi” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirinsesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.