Ketenli’de festival coşkusu yaşandı

GÜNDEM 12.10.2021 - 11:38, Güncelleme: 06.01.2023 - 07:46
 

Ketenli’de festival coşkusu yaşandı

Seydişehir-Ketenli 18.nci Kültür ve Sanat Festivali gerçekleştirildi. Seydişehir- Ketenli Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından her yıl düzenlenen Kültür ve Sanat festivalinin bu yıl 18.si gerçekleştirildi.
Seydişehir- Ketenli Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından her yıl düzenlenen Kültür ve Sanat festivalinin bu yıl 18.si gerçekleştirildi. Festivale Konya Bozkırlı sanatçı Sami Çelik söylediği birbirinden güzel eserlerle renk kattı. Neşe ve çoşku içerisinde düzenlenen 18. Ketenli Kültür Sanat Festivali 8-10 Ekim 2021 tarihleri arasında Ketenli Havut başı alanında gerçekleştirildi. Festivale Seydişehir Protokolünden üyeler ve Ülkü genelindeki ve Konya’daki Ketenlili vatandaşlar sılayı rahim yaparak katıldı. Festivalin açılış konuşmasını yapan Seydişehir Ketenliler kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Kaçaroğlu yaptı. Bşakan Kaçaroğlu yaptığı konuşmasında şu sözlere yer verdi. “ Dernek olarak her yıl geleneksel olarak organize ettiğimiz Ketenli Kültür ve Sanat festivalimizi geçen yıl pandeminden dolayı gerçekleştirememiştik. Ama bu yıl 18. Ketenli Kültür ve Sanat Festivalimizi 8-10 Ekim 2021 tarihlerinde gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz. Festivalimize renk katan Konya Bozkırlı Sanatçımız Sami Çelik’e ve Hüseyin Kağıt’a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. Festivalin son gününde ilk sahneyi alan 80 dizisinin oyuncusu ve Ses sanatçısı Sami Çelik, yaklaşık 3 saat sahnede söylediği bir birinden güzel eserlerle festivale renk kattı. Sanatçı çelik ayrıca proğram boyunca gösterdiği performans ile de Ketenlili vatandaşların gönüllerinde taht kurdu. Ses Sanatçısı ve 80 dizisinin Konyalı yorgancisi Sami Çelik “ 2 yıl aradan sonra gönül verdiğim Konya’da ve Özellikle Ketenli’de verdiğim konserden dolayı çok mutluyum. Ben Konya aşığı bir ses sanatçısıyım. Konyalı Belediyeler ve Vatandaşlardan gelen teklifleri boş çevirmiyorum. Oynadığım 89 ler dizisinde ise Konya’nın örflerini, adetlerini ve Konya yemeklerini tanıtmak adına mücadele veriyorum. Özellikle Konyaspor’umuz başarılı olması ben her zaman mutlu etmiştir. İnşallah bu sezon Konya sporumuz zirvede bir yer alarak sezonu kapatacaktır.” dedi. Konya-Bozkırlı Ses Sanatçısı Sami Çelik’in sahnesinden sonra festivalde çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi. Festival gece Sanatçı Hüseyin Kâğıt’ın konseriyle son buldu.
Seydişehir-Ketenli 18.nci Kültür ve Sanat Festivali gerçekleştirildi. Seydişehir- Ketenli Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından her yıl düzenlenen Kültür ve Sanat festivalinin bu yıl 18.si gerçekleştirildi.

Seydişehir- Ketenli Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından her yıl düzenlenen Kültür ve Sanat festivalinin bu yıl 18.si gerçekleştirildi. Festivale Konya Bozkırlı sanatçı Sami Çelik söylediği birbirinden güzel eserlerle renk kattı.

Neşe ve çoşku içerisinde düzenlenen 18. Ketenli Kültür Sanat Festivali 8-10 Ekim 2021 tarihleri arasında Ketenli Havut başı alanında gerçekleştirildi. Festivale Seydişehir Protokolünden üyeler ve Ülkü genelindeki ve Konya’daki Ketenlili vatandaşlar sılayı rahim yaparak katıldı. Festivalin açılış konuşmasını yapan Seydişehir Ketenliler kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Kaçaroğlu yaptı.

Bşakan Kaçaroğlu yaptığı konuşmasında şu sözlere yer verdi. “ Dernek olarak her yıl geleneksel olarak organize ettiğimiz Ketenli Kültür ve Sanat festivalimizi geçen yıl pandeminden dolayı gerçekleştirememiştik. Ama bu yıl 18. Ketenli Kültür ve Sanat Festivalimizi 8-10 Ekim 2021 tarihlerinde gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz. Festivalimize renk katan Konya Bozkırlı Sanatçımız Sami Çelik’e ve Hüseyin Kağıt’a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Festivalin son gününde ilk sahneyi alan 80 dizisinin oyuncusu ve Ses sanatçısı Sami Çelik, yaklaşık 3 saat sahnede söylediği bir birinden güzel eserlerle festivale renk kattı. Sanatçı çelik ayrıca proğram boyunca gösterdiği performans ile de Ketenlili vatandaşların gönüllerinde taht kurdu.

Ses Sanatçısı ve 80 dizisinin Konyalı yorgancisi Sami Çelik “ 2 yıl aradan sonra gönül verdiğim Konya’da ve Özellikle Ketenli’de verdiğim konserden dolayı çok mutluyum. Ben Konya aşığı bir ses sanatçısıyım. Konyalı Belediyeler ve Vatandaşlardan gelen teklifleri boş çevirmiyorum. Oynadığım 89 ler dizisinde ise Konya’nın örflerini, adetlerini ve Konya yemeklerini tanıtmak adına mücadele veriyorum. Özellikle Konyaspor’umuz başarılı olması ben her zaman mutlu etmiştir. İnşallah bu sezon Konya sporumuz zirvede bir yer alarak sezonu kapatacaktır.” dedi.

Konya-Bozkırlı Ses Sanatçısı Sami Çelik’in sahnesinden sonra festivalde çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi. Festival gece Sanatçı Hüseyin Kâğıt’ın konseriyle son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirinsesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.