Kaymakam Erdoğan’dan veda ziyareti

GÜNDEM 27.08.2021 - 13:33, Güncelleme: 06.01.2023 - 07:46
 

Kaymakam Erdoğan’dan veda ziyareti

Yayınlanan son kararname ile Balıkesir Vali Yardımcılığı’na atanan Kaymakam Aydın Erdoğan gazetemize veda ziyareti gerçekleştirdi.
Yayınlanan son kararname ile Balıkesir Vali Yardımcılığı’na atanan Kaymakam Aydın Erdoğan gazetemize veda ziyareti gerçekleştirdi.   26 Aralık 2016 tarihinden bu yana Seydişehir ilçemizde Kaymakamlık görevini başarı ile yürüten, Resmi Gazete'de yayımlanan son kararname ile Balıkesir Vali Yardımcılığı’na atanan Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, Seydişehir’in Sesi Gazetesi’ne veda ziyaretinde bulundu.   Veda ziyaretinde gazetemiz imtiyaz sahibi Mevlüt Mızrak ile görüşen Kaymakam Erdoğan, “2016 yılında atandığım memleketimizin en güzel ilçelerinden birisi olan Seydişehir’den ayrılma zamanımız geldi. 2021 yılı kararnamesi ile tayinim Balıkesir Vali Yardımcılığı’na çıktı. Görev süremiz boyunca ilçemize hizmet etme gayretinde olduk; güzel dostluklar, güzel anılar biriktirdik. Burada olduğu gibi yeni görev yerimizde de yine aynı anlayışla hizmete devam edeceğiz. Seydişehir’de olmaktan ve Seydişehirlilere hizmet etmekten mutlu oldum. Ben bu süre zarfında bizlere desteklerini esirgemeyen tüm vatandaşlarımıza, idarecilerimize, çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.   Helallik dilekleriyle vedalaşan ve uyumlu çalışmalarımızdan dolayı gazetemize de teşekkür eden Kaymakam Erdoğan’a biz de ilçemize kazandırdığı hizmet ve çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, yeni görevinin sağlıklı ve mutlu geçmesini temenni ediyoruz.   Hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından Kaymakam Aydın Erdoğan, Seydişehir’in Sesi Gazetesi’nden ayrıldı.
Yayınlanan son kararname ile Balıkesir Vali Yardımcılığı’na atanan Kaymakam Aydın Erdoğan gazetemize veda ziyareti gerçekleştirdi.

Yayınlanan son kararname ile Balıkesir Vali Yardımcılığı’na atanan Kaymakam Aydın Erdoğan gazetemize veda ziyareti gerçekleştirdi.

 

26 Aralık 2016 tarihinden bu yana Seydişehir ilçemizde Kaymakamlık görevini başarı ile yürüten, Resmi Gazete'de yayımlanan son kararname ile Balıkesir Vali Yardımcılığı’na atanan Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, Seydişehir’in Sesi Gazetesi’ne veda ziyaretinde bulundu.

 

Veda ziyaretinde gazetemiz imtiyaz sahibi Mevlüt Mızrak ile görüşen Kaymakam Erdoğan, “2016 yılında atandığım memleketimizin en güzel ilçelerinden birisi olan Seydişehir’den ayrılma zamanımız geldi. 2021 yılı kararnamesi ile tayinim Balıkesir Vali Yardımcılığı’na çıktı. Görev süremiz boyunca ilçemize hizmet etme gayretinde olduk; güzel dostluklar, güzel anılar biriktirdik. Burada olduğu gibi yeni görev yerimizde de yine aynı anlayışla hizmete devam edeceğiz. Seydişehir’de olmaktan ve Seydişehirlilere hizmet etmekten mutlu oldum. Ben bu süre zarfında bizlere desteklerini esirgemeyen tüm vatandaşlarımıza, idarecilerimize, çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

 

Helallik dilekleriyle vedalaşan ve uyumlu çalışmalarımızdan dolayı gazetemize de teşekkür eden Kaymakam Erdoğan’a biz de ilçemize kazandırdığı hizmet ve çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, yeni görevinin sağlıklı ve mutlu geçmesini temenni ediyoruz.

 

Hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından Kaymakam Aydın Erdoğan, Seydişehir’in Sesi Gazetesi’nden ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirinsesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.