Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kaymakam Erdoğan’dan mahalle ziyaretleri

GÜNDEM 22.03.2021 - 15:35, Güncelleme: 06.01.2023 - 07:46
 

Kaymakam Erdoğan’dan mahalle ziyaretleri

Seydişehir İlçe Kaymakamı Aydın Erdoğan, mahallelerde vatandaşların sorunlarını dinliyor.
Seydişehir İlçe Kaymakamı Aydın Erdoğan, kırsal mahallelerden Susuz Mahallesi’ni ziyaret ederek, muhtar ve vatandaşlarla bir araya geldi. Susuz Mahallesi Muhtarı Mehmet Ali Girgin ve vatandaşlarla sohbet eden Kaymakam Erdoğan ve beraberindeki heyet, köyde ikamet eden vatandaşların sorunlarını ve şikâyetleri dinledi. Vatandaşların daha da refah ve huzur içerisinde yaşamlarını sürdürebilmeleri için bütün kamu çalışanları ile birlikte çalıştıklarını kaydeden Kaymakam Erdoğan, "Mahallelerimizi daha iyi tanıma, sıkıntıları yerinde görme ve önümüzdeki süreçte yapılacak çalışmaları daha iyi planlayabilme amacıyla köy gezileri başlattık. İdareciler olarak sürekli vatandaşımız ile iç içe olmak, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek için vatandaş odaklı bir hizmet anlayışı ile ekibimizle birlikte çalışıyoruz. Önümüzdeki gönlerde bütün mahallelerimizi ziyaret etmeyi planlamaktayız" diye konuştu. Kaymakam Erdoğan’a İlçe Jandarma Komutanı Salih Yahya Koca ve Milli Emlak Şefliği Uzmanı Yılmaz Acır eşlik etti.
Seydişehir İlçe Kaymakamı Aydın Erdoğan, mahallelerde vatandaşların sorunlarını dinliyor.

Seydişehir İlçe Kaymakamı Aydın Erdoğan, kırsal mahallelerden Susuz Mahallesi’ni ziyaret ederek, muhtar ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Susuz Mahallesi Muhtarı Mehmet Ali Girgin ve vatandaşlarla sohbet eden Kaymakam Erdoğan ve beraberindeki heyet, köyde ikamet eden vatandaşların sorunlarını ve şikâyetleri dinledi.

Vatandaşların daha da refah ve huzur içerisinde yaşamlarını sürdürebilmeleri için bütün kamu çalışanları ile birlikte çalıştıklarını kaydeden Kaymakam Erdoğan, "Mahallelerimizi daha iyi tanıma, sıkıntıları yerinde görme ve önümüzdeki süreçte yapılacak çalışmaları daha iyi planlayabilme amacıyla köy gezileri başlattık. İdareciler olarak sürekli vatandaşımız ile iç içe olmak, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek için vatandaş odaklı bir hizmet anlayışı ile ekibimizle birlikte çalışıyoruz. Önümüzdeki gönlerde bütün mahallelerimizi ziyaret etmeyi planlamaktayız" diye konuştu.

Kaymakam Erdoğan’a İlçe Jandarma Komutanı Salih Yahya Koca ve Milli Emlak Şefliği Uzmanı Yılmaz Acır eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirinsesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.