Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kampüs Okulları’ndan örnek davranış

EĞİTİM 12.11.2021 - 21:58, Güncelleme: 06.01.2023 - 07:46
 

Kampüs Okulları’ndan örnek davranış

Kampüs Okulları Lösemili Çocuklar Haftası’nda örnek bir davranış sergiledi.
Kampüs Okulları Lösemili Çocuklar Haftası’nda örnek bir davranış sergiledi.   Kampüs Okulları Atatürk Caddesi’nde bulunan kurs binasının önünde lösemili çocuklar yararına bir etkinlik gerçekleştirdi.   Okul Müdürü İbrahim Çetinel, “2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında öğrencilerimizin yaptığı el emek ürünlerini Kampüs Kurs binamız önünde öğrenci ve ögretmenlerimizle satarak lösemili çocukların tedavisinde faydamız olsun istedik. Bu kapsamda bizlere destek veren velilerimize, öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve Seydişehir halkına şükranlarımızı sunuyoruz.”dedi.   Çetinel, “Emeğimiz sonucunda elde ettiğimiz geliri Konya Lösev şubesine teslim ederek bir görevi daha başarı ile tamamlamış bulunmaktayız.”diye konuştu.
Kampüs Okulları Lösemili Çocuklar Haftası’nda örnek bir davranış sergiledi.

Kampüs Okulları Lösemili Çocuklar Haftası’nda örnek bir davranış sergiledi.

 

Kampüs Okulları Atatürk Caddesi’nde bulunan kurs binasının önünde lösemili çocuklar yararına bir etkinlik gerçekleştirdi.

 

Okul Müdürü İbrahim Çetinel, “2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında öğrencilerimizin yaptığı el emek ürünlerini Kampüs Kurs binamız önünde öğrenci ve ögretmenlerimizle satarak lösemili çocukların tedavisinde faydamız olsun istedik. Bu kapsamda bizlere destek veren velilerimize, öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve Seydişehir halkına şükranlarımızı sunuyoruz.”dedi.

 

Çetinel, “Emeğimiz sonucunda elde ettiğimiz geliri Konya Lösev şubesine teslim ederek bir görevi daha başarı ile tamamlamış bulunmaktayız.”diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirinsesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.