Kaçak balık avına fırsat verilmeyecek

GÜNDEM 04.05.2021 - 18:26, Güncelleme: 06.01.2023 - 07:46
 

Kaçak balık avına fırsat verilmeyecek

Seydişehir'de Suğla Gölü’nde yapılan denetimlerde yüzlerce metre ağ, ağlara takılı balıklar ve avlanmada kullanılan aletler ele geçildi.
Seydişehir'de Suğla Gölü’nde yapılan denetimlerde yüzlerce metre ağ, ağlara takılı balıklar ve avlanmada kullanılan aletler ele geçildi.   İlçe Gıda Tarım Müdürlüğü, İlçe Jandarma ekipleri ve Seydişehir Sportif Olta Balıkçıları ve Doğal Hayatı Koruma Derneği’nin birlikte gerçekleştirdiği denetimlerde ağlara takılı çok sayıda balık ve su canlıları ile filika adı verilen tekne ele geçirildi. Denetimlerde ele geçirelen ağlar yakılarak imha edilirken, denetimlerin aralıksız devam edeceği bildirildi.   Seydişehir Sportif Olta Balıkçıları ve Doğal Hayatı Koruma Derneği Başkanı İhsan Taş yaptığı açıklamada, “Başta Suğla Gölümüz olmak üzere Taraşcı, Gökçehüyük gibi bölgemizdeki tüm gölet ve barajlarımızdaki su kaynaklarımızdaki balıkların üremelerine fırsat vererek nesillerinin devamını sağlamak ve her daim soframızda balık görebilmek için söz konusu kurallara uyulması büyük önem arz etmektedir. Su ürünleri kaynaklarının korunması ve sürdürülebilirliğinin sağlanması amacıyla İlçe Gıda Tarım Müdürlüğü, İlçe Jandarma ekipleri ile denetimlerimiz etkin bir şekilde devam edecektir.” dedi.   HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN https://www.youtube.com/watch?v=E0HbTUYqbyg&t=13s  
Seydişehir'de Suğla Gölü’nde yapılan denetimlerde yüzlerce metre ağ, ağlara takılı balıklar ve avlanmada kullanılan aletler ele geçildi.

Seydişehir'de Suğla Gölü’nde yapılan denetimlerde yüzlerce metre ağ, ağlara takılı balıklar ve avlanmada kullanılan aletler ele geçildi.

 

İlçe Gıda Tarım Müdürlüğü, İlçe Jandarma ekipleri ve Seydişehir Sportif Olta Balıkçıları ve Doğal Hayatı Koruma Derneği’nin birlikte gerçekleştirdiği denetimlerde ağlara takılı çok sayıda balık ve su canlıları ile filika adı verilen tekne ele geçirildi. Denetimlerde ele geçirelen ağlar yakılarak imha edilirken, denetimlerin aralıksız devam edeceği bildirildi.

 

Seydişehir Sportif Olta Balıkçıları ve Doğal Hayatı Koruma Derneği Başkanı İhsan Taş yaptığı açıklamada, “Başta Suğla Gölümüz olmak üzere Taraşcı, Gökçehüyük gibi bölgemizdeki tüm gölet ve barajlarımızdaki su kaynaklarımızdaki balıkların üremelerine fırsat vererek nesillerinin devamını sağlamak ve her daim soframızda balık görebilmek için söz konusu kurallara uyulması büyük önem arz etmektedir. Su ürünleri kaynaklarının korunması ve sürdürülebilirliğinin sağlanması amacıyla İlçe Gıda Tarım Müdürlüğü, İlçe Jandarma ekipleri ile denetimlerimiz etkin bir şekilde devam edecektir.” dedi.

 

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN

https://www.youtube.com/watch?v=E0HbTUYqbyg&t=13s

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirinsesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.