Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

İtfaiye merkezi açıldı, yatırımlar incelendi

GÜNDEM 27.03.2021 - 16:15, Güncelleme: 06.01.2023 - 07:46
 

İtfaiye merkezi açıldı, yatırımlar incelendi

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve Konya Milletvekili Ahmet Sorgun Seydişehir İtfaiye Merkezi’nin açılışının yaptı; devam eden Seyit Harun Veli Çevre düzenleme alanında incelemelerde bulundu.
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve Konya Milletvekili Ahmet Sorgun Seydişehir İtfaiye Merkezi’nin açılışının yaptı; devam eden Seyit Harun Veli Çevre düzenleme alanında incelemelerde bulundu. Başkan Altay, yeni büyükşehir yasası çıktığından beri bütün ilçelere çok önemli yatırımlar kazandırdıklarını belirterek, hizmetlerin sürmesi için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceklerini söyledi. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, Ak Parti İl Koordinatörü Mustafa Hançerli, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ercan Uslu, Koski Genel Müdürü Ahmet Demir, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay Seydişehir’de tamamlanan yatırımların açılışını yapıp devam eden yatırımları inceledi. Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, Ak Parti İl Koordinatörü Mustafa Hançerli, Genel Sekreter Ercan Uslu ve Koski Genel Müdürü Ahmet Demir ile Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ı ziyaret eden Başkan Altay, ilçeye 2021 yılında kazandırılacak yatırımların istişaresini gerçekleştirdi. Tutal, ilçeye yapılan yatırımlar sebebiyle Başkan Altay’a teşekkür etti.   İTFAİYE TEŞKİLATIMIZ TÜRKİYE’NİN EN ÖNEMLİ TEŞKİLATLARINDAN Başkan Altay, Büyükşehir Belediyesi tarafından Seydişehir’e kazandırılan yeni itfaiye binasının açılışını da yaptı. Başkan Altay, “İtfaiye teşkilatımız hem binaları hem ekipmanı hem de insan kaynağı ile Türkiye'nin en önemli teşkilatlarından birisi. Genç arkadaşlarımızla teşkilatımızın güçlendirdik. Umuyorum ki hiç ihtiyaç olmaz ama olursa da 42 bin kilometrekarelik Konya'nın bu büyük coğrafyasında itfaiyecilerimiz 7 gün 24 saat göreve hazırlar. Görevlerini en iyi şekilde yapmak için teknik donanıma, bilgiye, araca, binaya sahipler. Başarılarının daim olmasını diliyorum. İtfaiye binamız hayırlı olsun.” diye konuştu. Başkan Altay ve beraberindeki heyet son olarak Seyit Harun Veli Çevre düzenleme alanında incelemelerde bulundu.
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve Konya Milletvekili Ahmet Sorgun Seydişehir İtfaiye Merkezi’nin açılışının yaptı; devam eden Seyit Harun Veli Çevre düzenleme alanında incelemelerde bulundu.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve Konya Milletvekili Ahmet Sorgun Seydişehir İtfaiye Merkezi’nin açılışının yaptı; devam eden Seyit Harun Veli Çevre düzenleme alanında incelemelerde bulundu.

Başkan Altay, yeni büyükşehir yasası çıktığından beri bütün ilçelere çok önemli yatırımlar kazandırdıklarını belirterek, hizmetlerin sürmesi için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, Ak Parti İl Koordinatörü Mustafa Hançerli, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ercan Uslu, Koski Genel Müdürü Ahmet Demir, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay Seydişehir’de tamamlanan yatırımların açılışını yapıp devam eden yatırımları inceledi.

Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, Ak Parti İl Koordinatörü Mustafa Hançerli, Genel Sekreter Ercan Uslu ve Koski Genel Müdürü Ahmet Demir ile Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ı ziyaret eden Başkan Altay, ilçeye 2021 yılında kazandırılacak yatırımların istişaresini gerçekleştirdi. Tutal, ilçeye yapılan yatırımlar sebebiyle Başkan Altay’a teşekkür etti.

 

İTFAİYE TEŞKİLATIMIZ TÜRKİYE’NİN EN ÖNEMLİ TEŞKİLATLARINDAN

Başkan Altay, Büyükşehir Belediyesi tarafından Seydişehir’e kazandırılan yeni itfaiye binasının açılışını da yaptı.

Başkan Altay, “İtfaiye teşkilatımız hem binaları hem ekipmanı hem de insan kaynağı ile Türkiye'nin en önemli teşkilatlarından birisi. Genç arkadaşlarımızla teşkilatımızın güçlendirdik. Umuyorum ki hiç ihtiyaç olmaz ama olursa da 42 bin kilometrekarelik Konya'nın bu büyük coğrafyasında itfaiyecilerimiz 7 gün 24 saat göreve hazırlar. Görevlerini en iyi şekilde yapmak için teknik donanıma, bilgiye, araca, binaya sahipler. Başarılarının daim olmasını diliyorum. İtfaiye binamız hayırlı olsun.” diye konuştu.

Başkan Altay ve beraberindeki heyet son olarak Seyit Harun Veli Çevre düzenleme alanında incelemelerde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirinsesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.