İl Emniyet Müdürü’nden Kaymakam’a ziyaret

GÜNDEM 25.03.2021 - 10:39, Güncelleme: 06.01.2023 - 07:46
 

İl Emniyet Müdürü’nden Kaymakam’a ziyaret

Konya İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın Seydişehir'i ziyaret etti.
Konya İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın Seydişehir'i ziyaret etti. Konya İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, Seydişehir İlçe Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı ile birlikte, Kaymakam Aydın Erdoğan'ı makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Aydın Erdoğan ziyaret anısına verilen plaketi kabul etti.  Kaymakam Aydın Erdoğan ile bir süre görüş alışverisinde bulunan Konya Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret ettikten sonra Seydişehir’den ayrıldı.
Konya İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın Seydişehir'i ziyaret etti.

Konya İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın Seydişehir'i ziyaret etti.

Konya İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, Seydişehir İlçe Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı ile birlikte, Kaymakam Aydın Erdoğan'ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Aydın Erdoğan ziyaret anısına verilen plaketi kabul etti.

 Kaymakam Aydın Erdoğan ile bir süre görüş alışverisinde bulunan Konya Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret ettikten sonra Seydişehir’den ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirinsesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.