Halk Eğitimi Merkezi Ümit Çocukları Derneği’nde sergi açtı

YAŞAM 11.05.2022 - 09:24, Güncelleme: 06.01.2023 - 07:46
 

Halk Eğitimi Merkezi Ümit Çocukları Derneği’nde sergi açtı

Seydişehir Halk Eğitimi Merkezi, Engelliler Haftası münasebetiyle, Ümit Çocukları Derneği’nde engelli öğrencilere yönelik açtığı el sanatları kurslarının ürünlerini sergiledi.
Seydişehir Halk Eğitimi Merkezi, Engelliler Haftası münasebetiyle, Ümit Çocukları Derneği’nde engelli öğrencilere yönelik açtığı el sanatları kurslarının ürünlerini sergiledi.   Sergi açılışına Kaymakam Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, daire amirleri ve çok sayıda misafir katıldı.   Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ahmet Refik Dereli “Tüm dünyayı etkilediği gibi ülkemizi de derinden etkileyen küresel salgın sebebiyle 2 yıldır kurslarımıza sergiler açamadık. Salgın seyrinin azalması sebebiyle bu inşallah haziran ayı başında kutlanan Hayat Boyu Öğrenme Haftası içerisinde Yıl Sonu Sergimizi açıyoruz. Önceki yıllarda, sene sonu sergimizin içinde dâhil ettiğimiz bu kursumuzun ürünlerini, içinde bulunduğumuz Engelliler Haftası münasebetiyle sizlerle buluşturmak istedik. Biliyorsunuz bu kursumuz bizim en özel ve en güzel kursumuz. Çünkü öğrencilerimiz bizim için çok değerli ve biz onları gerçekten çok seviyoruz. Yapmış oldukları eserlerle engellerin nasıl aşıldığını bizlere defalarca kez gösterdiler. Sıfır atık temalı Avrupa Birliği projemizin en büyük ayağını da bu öğrencilerimiz üstlendiler ve inanılmaz ürünler ortaya koydular. Biz onlara inanmaya devam ediyoruz ve edeceğiz. Yeter ki engel gönüllerde olmasın” dedi.   Dereli, “Ayrıca kurslarımıza gösterdiği yakın ilgiden dolayı Kaymakam Deniz Pişkin’e, desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a, Milli Eğitim Müdürümüz Tahir Kibar’ a, Kurs açmamız için bizlere mekânlarını açan Ümit Çocukları Derneğine ve Dernek Başkanı Münevver Yalçınkaya’ya Kurs öğretmeni Derya Doğan’a çok teşekkür ederim.” dedi.   Dereli, Haziran ayının ilk haftası Belediye Düğün Salonu’nda açılacak olan el sanatları yıl sonu sergisine tüm vatandaşları davet etti.
Seydişehir Halk Eğitimi Merkezi, Engelliler Haftası münasebetiyle, Ümit Çocukları Derneği’nde engelli öğrencilere yönelik açtığı el sanatları kurslarının ürünlerini sergiledi.

Seydişehir Halk Eğitimi Merkezi, Engelliler Haftası münasebetiyle, Ümit Çocukları Derneği’nde engelli öğrencilere yönelik açtığı el sanatları kurslarının ürünlerini sergiledi.

 

Sergi açılışına Kaymakam Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, daire amirleri ve çok sayıda misafir katıldı.

 

Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ahmet Refik Dereli “Tüm dünyayı etkilediği gibi ülkemizi de derinden etkileyen küresel salgın sebebiyle 2 yıldır kurslarımıza sergiler açamadık. Salgın seyrinin azalması sebebiyle bu inşallah haziran ayı başında kutlanan Hayat Boyu Öğrenme Haftası içerisinde Yıl Sonu Sergimizi açıyoruz. Önceki yıllarda, sene sonu sergimizin içinde dâhil ettiğimiz bu kursumuzun ürünlerini, içinde bulunduğumuz Engelliler Haftası münasebetiyle sizlerle buluşturmak istedik. Biliyorsunuz bu kursumuz bizim en özel ve en güzel kursumuz. Çünkü öğrencilerimiz bizim için çok değerli ve biz onları gerçekten çok seviyoruz. Yapmış oldukları eserlerle engellerin nasıl aşıldığını bizlere defalarca kez gösterdiler. Sıfır atık temalı Avrupa Birliği projemizin en büyük ayağını da bu öğrencilerimiz üstlendiler ve inanılmaz ürünler ortaya koydular. Biz onlara inanmaya devam ediyoruz ve edeceğiz. Yeter ki engel gönüllerde olmasın” dedi.

 

Dereli, “Ayrıca kurslarımıza gösterdiği yakın ilgiden dolayı Kaymakam Deniz Pişkin’e, desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a, Milli Eğitim Müdürümüz Tahir Kibar’ a, Kurs açmamız için bizlere mekânlarını açan Ümit Çocukları Derneğine ve Dernek Başkanı Münevver Yalçınkaya’ya Kurs öğretmeni Derya Doğan’a çok teşekkür ederim.” dedi.

 

Dereli, Haziran ayının ilk haftası Belediye Düğün Salonu’nda açılacak olan el sanatları yıl sonu sergisine tüm vatandaşları davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirinsesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.