Çavuş’ta çıkan yangın söndürüldü

GÜNDEM 24.08.2021 - 19:41, Güncelleme: 06.01.2023 - 07:46
 

Çavuş’ta çıkan yangın söndürüldü

Çavuş Mahallesi’nde ormanlık alanda çıkan yangın, orman ve itfaiye ekiplerince kontrol altına alındı.
Seydişehir’e bağlı Çavuş Mahallesi Yanıklar Mevkiinde makilik alanda belirlenemeyen bir nedenli çıkan yangın söndürüldü.   Çavuş ve Ufacık Mahalleleri arasında bulunan Yanıklar Mevkiinde başlayan yangına Konya Büyükşehir Belediyesi Seydişehir İtfaiye ekipleri ve Seydişehir Orman İşletme Şefliği’ne ait arazözler müdahale etti. Kontrol altına alınan yangın sonrası soğutma çalışmalarının devam ettiği bildirildi.   Alacağ Orman İşletme Şefi Fatih Çelik, Alacadağ Orman İşletme Şefliği’ne ait arazözler ile yangına müdahale edildiği ve yangının kontrol altına alındığını kaydetti.
Çavuş Mahallesi’nde ormanlık alanda çıkan yangın, orman ve itfaiye ekiplerince kontrol altına alındı.

Seydişehir’e bağlı Çavuş Mahallesi Yanıklar Mevkiinde makilik alanda belirlenemeyen bir nedenli çıkan yangın söndürüldü.

 

Çavuş ve Ufacık Mahalleleri arasında bulunan Yanıklar Mevkiinde başlayan yangına Konya Büyükşehir Belediyesi Seydişehir İtfaiye ekipleri ve Seydişehir Orman İşletme Şefliği’ne ait arazözler müdahale etti. Kontrol altına alınan yangın sonrası soğutma çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

 

Alacağ Orman İşletme Şefi Fatih Çelik, Alacadağ Orman İşletme Şefliği’ne ait arazözler ile yangına müdahale edildiği ve yangının kontrol altına alındığını kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirinsesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.