Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Bu ucube binayı görmek istemiyoruz

SİYASET 14.04.2021 - 15:12, Güncelleme: 06.01.2023 - 07:46
 

Bu ucube binayı görmek istemiyoruz

CHP Seydişehir Gençlik Kolları Başkanı Levent Kavak, adeta kaderine terk edilen kütüphane binası ile ilgili basın açıklaması yaptı.
CHP Seydişehir Gençlik Kolları Başkanı Levent Kavak, adeta kaderine terk edilen kütüphane binası ile ilgili basın açıklaması yaptı. CHP Seydişehir Gençlik Kolları Başkanı Levent Kavak, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:   “Ucube bina hala biz gençleri rahatsız ediyor. İlçemizin en güzide yeri, Hürriyet Caddesi’nde, Kızılay İşhanı’nın yanında, Cumhuriyetin ilk yıllarında, devletin kıt imkânlarına ve o yokluğa rağmen; mütevazi, 2 katlı bir kütüphane binası yapılmıştır. Bu bina yaklaşık 70 yıl ilçemize hizmet vermiş, nice değerler yetiştirmiştir. Ancak bu binanın artık yetersiz olduğu, hepimiz tarafından görülmüş idi. Yenilenmesine, çağımızın şartlarına uygun, çocukların ve biz gençlerin rahat hizmet alacağı çağdaş, akıllı bir binaya kavuşmasında hem fikir idik. Ancak, kime, nasıl, ne şartlarda ihale edildiğini, ya da verildiğini bilmediğimiz bir inşaat başladı. Karınca hızıyla devam ederken, biz de bugün, yarın bitecektir diye sabırla bekledik. Ancak bir türlü yürümeyen, bitmeyen, ucube görünümlü, estetikten uzak bir beton yığını ortaya çıktı. Tekrar, tekrar soruyorum bu çocuklar kimin? Bu gençlik kimin?   Seydişehir’de birçok çocuk ve genç ders çalışmak için kütüphaneleri kullanıyordu. Ne yazık ki, uzun süredir bunu gerçekleştiremiyorlar, biz gençler şehrimize ve ülkemize faydalı bir birey olmak için bu binalarda geleceğimizin hayalini kurarken, yetkililer geleceğimizide elimizden almış bulundular.   Artık bu ucube binayı görmek istemiyoruz. Seydişehir Belediyesi isterse bu inşaatı rahatlıkla tamamlayacak durumdadır. Hatta isim karşılığı bu binayı tamamlayacak hemşerilerimizin var olduğunu biliyoruz. Yetkililerden bir an evvel elini taşın altına koyup, halk kütüphanesini en yakın zamanda tamamlanıp, kullanıma açılmasını talep ediyoruz. Saygılarımla, Kamuoyuna duyurulur.”
CHP Seydişehir Gençlik Kolları Başkanı Levent Kavak, adeta kaderine terk edilen kütüphane binası ile ilgili basın açıklaması yaptı.

CHP Seydişehir Gençlik Kolları Başkanı Levent Kavak, adeta kaderine terk edilen kütüphane binası ile ilgili basın açıklaması yaptı.

CHP Seydişehir Gençlik Kolları Başkanı Levent Kavak, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

 

“Ucube bina hala biz gençleri rahatsız ediyor. İlçemizin en güzide yeri, Hürriyet Caddesi’nde, Kızılay İşhanı’nın yanında, Cumhuriyetin ilk yıllarında, devletin kıt imkânlarına ve o yokluğa rağmen; mütevazi, 2 katlı bir kütüphane binası yapılmıştır. Bu bina yaklaşık 70 yıl ilçemize hizmet vermiş, nice değerler yetiştirmiştir. Ancak bu binanın artık yetersiz olduğu, hepimiz tarafından görülmüş idi. Yenilenmesine, çağımızın şartlarına uygun, çocukların ve biz gençlerin rahat hizmet alacağı çağdaş, akıllı bir binaya kavuşmasında hem fikir idik. Ancak, kime, nasıl, ne şartlarda ihale edildiğini, ya da verildiğini bilmediğimiz bir inşaat başladı. Karınca hızıyla devam ederken, biz de bugün, yarın bitecektir diye sabırla bekledik. Ancak bir türlü yürümeyen, bitmeyen, ucube görünümlü, estetikten uzak bir beton yığını ortaya çıktı. Tekrar, tekrar soruyorum bu çocuklar kimin? Bu gençlik kimin?

 

Seydişehir’de birçok çocuk ve genç ders çalışmak için kütüphaneleri kullanıyordu. Ne yazık ki, uzun süredir bunu gerçekleştiremiyorlar, biz gençler şehrimize ve ülkemize faydalı bir birey olmak için bu binalarda geleceğimizin hayalini kurarken, yetkililer geleceğimizide elimizden almış bulundular.

 

Artık bu ucube binayı görmek istemiyoruz. Seydişehir Belediyesi isterse bu inşaatı rahatlıkla tamamlayacak durumdadır. Hatta isim karşılığı bu binayı tamamlayacak hemşerilerimizin var olduğunu biliyoruz. Yetkililerden bir an evvel elini taşın altına koyup, halk kütüphanesini en yakın zamanda tamamlanıp, kullanıma açılmasını talep ediyoruz. Saygılarımla, Kamuoyuna duyurulur.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirinsesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.