Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Beyşehir’de yerli aşı ‘Turkovac’ uygulanmaya başladı

SAĞLIK 21.02.2022 - 09:57, Güncelleme: 06.01.2023 - 07:46
 

Beyşehir’de yerli aşı ‘Turkovac’ uygulanmaya başladı

Beyşehir Devlet Hastanesi’nde yerli aşı ‘Turkovac’ın uygulanmaya başladığı bildirildi.
Beyşehir Devlet Hastanesi’nde yerli aşı ‘Turkovac’ın uygulanmaya başladığı bildirildi.   Türk Bilim insanları tarafından geliştirilen ve Sağlık Bakanlığı’nın talimatıyla Konya’ya gönderilen yüzde 100 yerli koronavirüs aşısı ‘Turkovac’ın Beyşehir Devlet Hastanesi’nde uygulanmaya başlandığı açıklandı. Hastane yetkilileri aşı zamanı gelen vatandaşları bir kez daha aşı olmaya davet etti.   TURKOVAC aşısı yaptırmak isteyen vatandaşların Beyşehir Devlet Hastanesi’nden randevu alarak aşıların yaptırabilecekleri belirtilirken, aşının şu an için sadece 18 yaş üstü vatandaşlara uygulandığını kaydedildi.   TURKOVAC aşısı hiç aşı olmamış kişilere 1. doz olarak ve herhangi bir aşı ile 2 doz aşılanmış kişilere hatırlatma dozu olarak uygulanıyor.
Beyşehir Devlet Hastanesi’nde yerli aşı ‘Turkovac’ın uygulanmaya başladığı bildirildi.

Beyşehir Devlet Hastanesi’nde yerli aşı ‘Turkovac’ın uygulanmaya başladığı bildirildi.

 

Türk Bilim insanları tarafından geliştirilen ve Sağlık Bakanlığı’nın talimatıyla Konya’ya gönderilen yüzde 100 yerli koronavirüs aşısı ‘Turkovac’ın Beyşehir Devlet Hastanesi’nde uygulanmaya başlandığı açıklandı. Hastane yetkilileri aşı zamanı gelen vatandaşları bir kez daha aşı olmaya davet etti.

 

TURKOVAC aşısı yaptırmak isteyen vatandaşların Beyşehir Devlet Hastanesi’nden randevu alarak aşıların yaptırabilecekleri belirtilirken, aşının şu an için sadece 18 yaş üstü vatandaşlara uygulandığını kaydedildi.

 

TURKOVAC aşısı hiç aşı olmamış kişilere 1. doz olarak ve herhangi bir aşı ile 2 doz aşılanmış kişilere hatırlatma dozu olarak uygulanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirinsesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.