Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Belediyeden fırtına uyarısı

GÜNDEM 17.04.2021 - 15:28, Güncelleme: 06.01.2023 - 07:46
 

Belediyeden fırtına uyarısı

Seydişehir Belediyesi sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada pazar günü olması muhtemel şiddetli rüzgar nedeniyle vatandaşların dikkatli olmaları istendi.
Seydişehir Belediyesi sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada şu fadelere yer verildi: "Vatandaşlarımızın Dikkatine!  İlçemiz genelinde 18 Nisan Pazar günü olması muhtemel şiddetli rüzgar nedeniyle oluşabilecek tüm olumsuzluklara karşı vatandaşlarımızın tedbirli olmalarını, zorunlu olmadıkça dışarı çıkmamalarını önemle rica ediyoruz. Zorunlu hallerde dışarı çıkan hemşehrilerimizin çatı ve saçak altlarında yürümemeye özen göstermelerini, soba zehirlenmelerine karşı da dikkatli olmalarını temenni ediyoruz. Yaşanılan olumsuzlara karşı 0332 582 34 28 nolu telefondan belediyemize haber verilmesi önemle rica olunur."   KONYA GENELİNDE ETKİLİ OLMASI BEKLENİYOR Konya genelinde önceki hafta etkili olan kar yağışının ardından güneşli günler geçiriyor. Ancak, Pazar günü için fırtına uyarısı yapıldı. Saatteki hızı 70 kilometreye kadar çıkacak olan fırtınanın yol açabileceği olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerekiyor. Yapılan son değerlendirmelere göre; Bölgemiz genelinde (Konya, Karaman, Niğde ve Aksaray) rüzgârın 18 Nisan 2021 Pazar günü sabah saatlerinden  itibaren güney ve güneybatı (Lodos) yönlerden kuvvetli rüzgâr ve fırtına (40-70 km/sa) şeklinde esmesi beklendiğinden, meydana gelebilecek ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması, baca gazı zehirlenmesi, ulaşımda aksamalar ve toz fırtınası gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir. Başlama-Bitiş Zamanı 18.04.2021 04:00-18.04 .2021 18:00 Oluşması Muhtemel Riskler Çatı Uçması - Ağaç veya Direklerin Devrilmesi - Ulaşımda Aksamalar - Soba ve Doğalgaz Kaynaklı Baca Gazı Zehirlenmesi – Toz Fırtınası
Seydişehir Belediyesi sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada pazar günü olması muhtemel şiddetli rüzgar nedeniyle vatandaşların dikkatli olmaları istendi.

Seydişehir Belediyesi sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada şu fadelere yer verildi:

"Vatandaşlarımızın Dikkatine! 


İlçemiz genelinde 18 Nisan Pazar günü olması muhtemel şiddetli rüzgar nedeniyle oluşabilecek tüm olumsuzluklara karşı vatandaşlarımızın tedbirli olmalarını, zorunlu olmadıkça dışarı çıkmamalarını önemle rica ediyoruz. Zorunlu hallerde dışarı çıkan hemşehrilerimizin çatı ve saçak altlarında yürümemeye özen göstermelerini, soba zehirlenmelerine karşı da dikkatli olmalarını temenni ediyoruz. Yaşanılan olumsuzlara karşı 0332 582 34 28 nolu telefondan belediyemize haber verilmesi önemle rica olunur."

 

KONYA GENELİNDE ETKİLİ OLMASI BEKLENİYOR

Konya genelinde önceki hafta etkili olan kar yağışının ardından güneşli günler geçiriyor. Ancak, Pazar günü için fırtına uyarısı yapıldı.

Saatteki hızı 70 kilometreye kadar çıkacak olan fırtınanın yol açabileceği olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerekiyor. Yapılan son değerlendirmelere göre; Bölgemiz genelinde (Konya, Karaman, Niğde ve Aksaray) rüzgârın 18 Nisan 2021 Pazar günü sabah saatlerinden  itibaren güney ve güneybatı (Lodos) yönlerden kuvvetli rüzgâr ve fırtına (40-70 km/sa) şeklinde esmesi beklendiğinden, meydana gelebilecek ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması, baca gazı zehirlenmesi, ulaşımda aksamalar ve toz fırtınası gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Başlama-Bitiş Zamanı 18.04.2021 04:00-18.04 .2021 18:00 Oluşması Muhtemel Riskler Çatı Uçması - Ağaç veya Direklerin Devrilmesi - Ulaşımda Aksamalar - Soba ve Doğalgaz Kaynaklı Baca Gazı Zehirlenmesi – Toz Fırtınası

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirinsesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.