Akaryakıt fiyatlarında üzecek haber!

EKONOMİ 27.04.2022 - 19:19, Güncelleme: 06.01.2023 - 07:46
 

Akaryakıt fiyatlarında üzecek haber!

Bayram öncesi akaryakıt fiyatları ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Benzin ve motorin fiyatları el yakarken motorin fiyatı için bu gece beklenen indirim brent petrolün yükselmesiyle suya düştü.
Akaryakıt fiyatları üzerinden artış dayanılmaz boyutlara geldi. Benzin ve motorin fiyatları için 20 TL’yi geçti. Sürücüler akaryakıt fiyatları noktasında zor günlerde yaşarken hafta başında brent petrol fiyatları düşüş yaşadı. Bu gelişmeyle beraber akaryakıt fiyatları için indirim beklentisi oluştu. Sektör kaynakları, çarşamba gecesinden geçerli olmak üzere motorin fiyatları için yaklaşık 1 TL’ye yakın indirim geleceğine işaret etmişti. Fakat akaryakıt fiyatlarında son gelen veri motorin fiyatlarında indirimi suya düşürdü.   AKARYAKIT FİYATLARINDA İNDİRİM VAR MI?  Akaryakıt fiyatları için bu gece yarısından itibaren beklenen indirim brent petrol fiyatlarının yeniden yükselmesiyle adeta suya düştü. Motorin fiyatları için indirim beklentisi sona erdi.   MOTORİN FİYATINDA İNDİRİM BOŞA DÜŞTÜ Sektör kaynaklarından edinilen son bilgiye göre, brent petroldeki artış sebebiyle bu gece akaryakıt fiyatlarında değişiklik beklenmiyor.   İSTANBUL, ANKARA MOTORİN FİYATLARI NE KADAR? İstanbul'da motorin fiyatı 22.01 TL’den satılırken Ankara’da motorinin litre fiyatı 22,14 TL’den satılıyor. Motorin fiyatı İzmir’de 22,15 TL. Bursa’da 22,11 TL. Antalya’da ise motorin fiyatları 22,28 TL’den satılıyor.   BENZİN FİYATLARI: İSTANBUL BENZİN KAÇ TL OLDU? Benzin fiyatları da oldukça yüksek rakamlardan satılıyor. Sürücüler benzin fiyatı noktasında dert yanarken indirimlerin olmasını istiyor. Benzin fiyatları Türkiye genelinde 19 TL bandını aşmış vaziyette. Benzin fiyatları illere ve hatta istasyonlara göre farklılıklar gösterebiliyor. İstanbul benzin fiyatı 19,01 TL, Ankara benzin fiyatı 19,13 TL, İzmir benzin fiyatı 19,15 TL, Antalya benzin fiyatı 19,26 TL
Bayram öncesi akaryakıt fiyatları ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Benzin ve motorin fiyatları el yakarken motorin fiyatı için bu gece beklenen indirim brent petrolün yükselmesiyle suya düştü.

Akaryakıt fiyatları üzerinden artış dayanılmaz boyutlara geldi. Benzin ve motorin fiyatları için 20 TL’yi geçti. Sürücüler akaryakıt fiyatları noktasında zor günlerde yaşarken hafta başında brent petrol fiyatları düşüş yaşadı. Bu gelişmeyle beraber akaryakıt fiyatları için indirim beklentisi oluştu. Sektör kaynakları, çarşamba gecesinden geçerli olmak üzere motorin fiyatları için yaklaşık 1 TL’ye yakın indirim geleceğine işaret etmişti. Fakat akaryakıt fiyatlarında son gelen veri motorin fiyatlarında indirimi suya düşürdü.

 

AKARYAKIT FİYATLARINDA İNDİRİM VAR MI? 

Akaryakıt fiyatları için bu gece yarısından itibaren beklenen indirim brent petrol fiyatlarının yeniden yükselmesiyle adeta suya düştü. Motorin fiyatları için indirim beklentisi sona erdi.

 

MOTORİN FİYATINDA İNDİRİM BOŞA DÜŞTÜ

Sektör kaynaklarından edinilen son bilgiye göre, brent petroldeki artış sebebiyle bu gece akaryakıt fiyatlarında değişiklik beklenmiyor.

 

İSTANBUL, ANKARA MOTORİN FİYATLARI NE KADAR?

İstanbul'da motorin fiyatı 22.01 TL’den satılırken Ankara’da motorinin litre fiyatı 22,14 TL’den satılıyor. Motorin fiyatı İzmir’de 22,15 TL. Bursa’da 22,11 TL. Antalya’da ise motorin fiyatları 22,28 TL’den satılıyor.

 

BENZİN FİYATLARI: İSTANBUL BENZİN KAÇ TL OLDU?

Benzin fiyatları da oldukça yüksek rakamlardan satılıyor. Sürücüler benzin fiyatı noktasında dert yanarken indirimlerin olmasını istiyor. Benzin fiyatları Türkiye genelinde 19 TL bandını aşmış vaziyette. Benzin fiyatları illere ve hatta istasyonlara göre farklılıklar gösterebiliyor.

İstanbul benzin fiyatı 19,01 TL, Ankara benzin fiyatı 19,13 TL, İzmir benzin fiyatı 19,15 TL, Antalya benzin fiyatı 19,26 TL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirinsesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.