Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Başbakan’dan kritik soruya yanıt!

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.08.2012 - 06:46, Güncelleme: 06.01.2023 - 07:46
 

Başbakan’dan kritik soruya yanıt!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, A Haber’in canlı yayınında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
Erdoğan Hakkari'de bugün 8 güvenlik görevlisinin şehit edilmesiyle ilgili olarak terör örgütünün Suriye'den sızdığını ve Türkiye'nin sızmalar devam ettiği sürüce sınırı geçip operasyon yaparak döneceğini söyledi. İşte Erdoğan'ın konuşmasının satırbaşları; Bütün milletimizin başı sağ olsun diyerek sözlerime girmek istiyorum. Malum dün gece 22,30’da başlayan bir olay. Bu olay neticesinde 6 askerimizin şehit olması, iki geçici köy korucusunun şehit olması bizi üzdü. Allahtan kendilerine rahmet diliyorum. “DÜŞMAN ÜLKELER” Mücadeleyle ilgili ülke adı vermek bizim için sıkıntılı olabilir. Ama bunların hangi kaynaklardan beslendiği belli. Bu komşu ülkelerde de var, Batı'da da bunlara destek veren ülkeler var. Bunu genel bir ifade olarak değerlendirirsen isabetli olur. Bunun bir şu anda dağdaki mücadeleyi verenlerin aldıkları destekler var. Siyasi mücadeleyi sürdürenlerin aldıkları destekler var. Mesela bir tespiti daha üzülerek yapmak zorundayım. Ciddi manada aldıkları medya destekleri de var. Yurt içi, yurt dışı. Zaten bölücü terör örgütünün en önemli aradığı şey propagandasını yaptırabilmektir. Buna destek veren yazılı ve görsel medyadır.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, A Haber’in canlı yayınında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Erdoğan Hakkari'de bugün 8 güvenlik görevlisinin şehit edilmesiyle ilgili olarak terör örgütünün Suriye'den sızdığını ve Türkiye'nin sızmalar devam ettiği sürüce sınırı geçip operasyon yaparak döneceğini söyledi.
İşte Erdoğan'ın konuşmasının satırbaşları;

Bütün milletimizin başı sağ olsun diyerek sözlerime girmek istiyorum. Malum dün gece 22,30’da başlayan bir olay. Bu olay neticesinde 6 askerimizin şehit olması, iki geçici köy korucusunun şehit olması bizi üzdü. Allahtan kendilerine rahmet diliyorum.

“DÜŞMAN ÜLKELER”

Mücadeleyle ilgili ülke adı vermek bizim için sıkıntılı olabilir. Ama bunların hangi kaynaklardan beslendiği belli. Bu komşu ülkelerde de var, Batı'da da bunlara destek veren ülkeler var. Bunu genel bir ifade olarak değerlendirirsen isabetli olur. Bunun bir şu anda dağdaki mücadeleyi verenlerin aldıkları destekler var. Siyasi mücadeleyi sürdürenlerin aldıkları destekler var.

Mesela bir tespiti daha üzülerek yapmak zorundayım. Ciddi manada aldıkları medya destekleri de var. Yurt içi, yurt dışı. Zaten bölücü terör örgütünün en önemli aradığı şey propagandasını yaptırabilmektir. Buna destek veren yazılı ve görsel medyadır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirinsesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.