Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Müslüman Alimler birliği yöneticisi Konya'da

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.05.2014 - 08:31, Güncelleme: 06.01.2023 - 07:46
 

Müslüman Alimler birliği yöneticisi Konya'da

Halk Eğitim Dayanışma ve Araştırma Derneği (HEDA-DER) tarafından "Kudüs Özgür Olsun Diye" düzenlenen yürüyüşe Müslüman Alimler Birliği Yöneticisi'de katıldı.
 Şerafettin Camisi önünde toplanan ve pankart açan grup, "Oluk oluk kan aksa kurtulacak El-Aksa" diye slogan attı. Meşaleler taşıyan grup, Kültür Park'a kadar yürüdü.  HEDA-DER Basın Sözcüsü Mahmut Taşkın, burada grup adına yaptığı açıklamada, 1980 yılında Filistin'de ortaya çıkan İslami direniş gruplarının, Kudüs ve Filistinli Müslümanlara umut olduğunu söyledi. Hamas ve İslami Cihad gibi grupların, Kudüs davasında önemli yeri olduğuna dikkati çeken Taşkın, "Bugün İslami direniş, Kudüs'ün özgürlüğü için yola çıkmıştır. Kudüs özgür oluncaya kadar da bu yoldan dönmeyecektir" dedi. Taşkın, Kudüs'ün kurtuluşu için gösterilecek gayretleri ibadet olarak gördüklerini belirterek, şunları kaydetti: "Bizim için Kudüs akide meselesidir. O yüzden Kudüs'ü namazımızdan, orucumuzdan ayrı tutmuyoruz. Kudüs'ün kurtuluşunu en seçkin amellerimizden sayıyoruz. Kudüs'ü öncelemeyen hiç bir anlayışı ve mücadeleyi İslami mücadele olarak nitelendirmiyoruz. Bu mukaddes şehri, ümmet bilincini bir arada tutacak en canlı ve mühim değer olduğuna inanmaktayız. İslam ümmeti bütün ihtilafları bir kenara bırakarak, Kudüs'ün özgürlüğü konusunda ortak adımlar atmalı, bu konuda ittifak etmelidir." Daha sonra grup dağıldı.
Halk Eğitim Dayanışma ve Araştırma Derneği (HEDA-DER) tarafından "Kudüs Özgür Olsun Diye" düzenlenen yürüyüşe Müslüman Alimler Birliği Yöneticisi'de katıldı.
 Şerafettin Camisi önünde toplanan ve pankart açan grup, "Oluk oluk kan aksa kurtulacak El-Aksa" diye slogan attı. Meşaleler taşıyan grup, Kültür Park'a kadar yürüdü. 
HEDA-DER Basın Sözcüsü Mahmut Taşkın, burada grup adına yaptığı açıklamada, 1980 yılında Filistin'de ortaya çıkan İslami direniş gruplarının, Kudüs ve Filistinli Müslümanlara umut olduğunu söyledi.

Hamas ve İslami Cihad gibi grupların, Kudüs davasında önemli yeri olduğuna dikkati çeken Taşkın, "Bugün İslami direniş, Kudüs'ün özgürlüğü için yola çıkmıştır. Kudüs özgür oluncaya kadar da bu yoldan dönmeyecektir" dedi.

Taşkın, Kudüs'ün kurtuluşu için gösterilecek gayretleri ibadet olarak gördüklerini belirterek, şunları kaydetti:
"Bizim için Kudüs akide meselesidir. O yüzden Kudüs'ü namazımızdan, orucumuzdan ayrı tutmuyoruz. Kudüs'ün kurtuluşunu en seçkin amellerimizden sayıyoruz. Kudüs'ü öncelemeyen hiç bir anlayışı ve mücadeleyi İslami mücadele olarak nitelendirmiyoruz. Bu mukaddes şehri, ümmet bilincini bir arada tutacak en canlı ve mühim değer olduğuna inanmaktayız. İslam ümmeti bütün ihtilafları bir kenara bırakarak, Kudüs'ün özgürlüğü konusunda ortak adımlar atmalı, bu konuda ittifak etmelidir."
Daha sonra grup dağıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirinsesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.