Başkan Tutal, esnafla bir araya geldi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.04.2014 - 17:25, Güncelleme: 06.01.2023 - 07:46
 

Başkan Tutal, esnafla bir araya geldi

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, beraberindeki heyetle ilçedeki pazar esnafını ziyaret etti.
 Gösterilen ilgiden dolayı ilçe halkına teşekkür eden Tutal, yetiştirdikleri ürünleri pazarda satan kadınların giderek arttığını görmekten mutluluk duyduğunu ifade etti. Ziyarete, Seydişehir Belediyesi meclis üyeleri Mahmut Çalışkan, Hüseyin Kılınçkaya, Mehmet Balcı ve Ramazan Türkoğlu katıldı Genç,yaşlı, çocuk her kesim tarafından  ilgisiyle  karşılanan Belediye Başkanı Mehmet Tutal,  "Vatandaşımızın bize gösterdiği teveccühe teşekkür etmek istedik. Emeklerinin karşılığı yetiştirdikleri ürünleri satan  hanım kardeşlerimizin Pazar yerinde  sayısının giderek arttığını görmek bizi mutlu ediyor" diyerek duygularını dile getirdi. Pazar esnafı Belediye Başkanı Mehmet Tutal'ı görünce memnuniyetlerini dile getirdiler. Pazar tezgahlarını tek tek dolaşan  Başkan Tutal ve beraberindeki heyet vatandaşlarla da selamlaşarak, sohbet etti ve hatıra fotoğrafı çektirdi.
Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, beraberindeki heyetle ilçedeki pazar esnafını ziyaret etti.
 Gösterilen ilgiden dolayı ilçe halkına teşekkür eden Tutal, yetiştirdikleri ürünleri pazarda satan kadınların giderek arttığını görmekten mutluluk duyduğunu ifade etti.

Ziyarete, Seydişehir Belediyesi meclis üyeleri Mahmut Çalışkan, Hüseyin Kılınçkaya, Mehmet Balcı ve Ramazan Türkoğlu katıldı
Genç,yaşlı, çocuk her kesim tarafından  ilgisiyle  karşılanan Belediye Başkanı Mehmet Tutal,  "Vatandaşımızın bize gösterdiği teveccühe teşekkür etmek istedik. Emeklerinin karşılığı yetiştirdikleri ürünleri satan  hanım kardeşlerimizin Pazar yerinde  sayısının giderek arttığını görmek bizi mutlu ediyor" diyerek duygularını dile getirdi.

Pazar esnafı Belediye Başkanı Mehmet Tutal'ı görünce memnuniyetlerini dile getirdiler. Pazar tezgahlarını tek tek dolaşan  Başkan Tutal ve beraberindeki heyet vatandaşlarla da selamlaşarak, sohbet etti ve hatıra fotoğrafı çektirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirinsesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.