Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Leylek aday adaylığını açıkladı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.10.2013 - 19:34, Güncelleme: 06.01.2023 - 07:46
 

Leylek aday adaylığını açıkladı

Seydişehir Belediye Başkanlığı için AK Parti'den aday adaylığı başvurusunu yapan ilk isim Harita Mühendisi Hamit Leylek oldu.
2014 Yılı Mahalli İdareler Seçimi'nde AK Parti Seydişehir Belediye Başkan Aday Adayı olan Hamit Leylek, gerekli evrakları tamamlayarak resmi başvurusunu yaptı. Böylece AK Parti'de ilk belediye başkan aday adayı başvurusu gerçekleşmiş oldu. AK Parti İlçe Teşkilatı binasında başvuru evraklarını İlçe Başkanı Kemalettin Atalay'a teslim eden Hamit Leylek, "Benim için çok farklı ve anlamlı bir günü yaşıyoruz. Kuruluşundan günümüze kadar ilk günkü heyecan ve şevki muhafaza ederek içinde yer almaktan büyük gurur duyduğum AK Parti ailesine sayın ilçe başkanımız nezdinde şükranlarımı sunarım. Bugün; güzel Seydişehirimize hizmetkârlığa resmen talip olma günüdür."dedi. ARTIK YENİ ŞEYLER SÖYLEMEK LAZIM   "Halka hizmeti hakka hizmet olarak telakki eden bir anlayışın Seydişehir'de iktidar olması en büyük arzumuzdur." diyen Leylek, "Ne güzel buyuruyor Hz.Mevlana; 'Dünle beraber gitti cancağızım ne kadar söz varsa düne ait, şimdi yeni şeyler söylemek lazım.' Evet artık yeni şeyler söylemek lazım, artık ilçemizde birlik beraberlik ortamını tesis etmek, büyük projelere imza atmak lazım. Seydişehir'i hep ileriye taşımak için, yerel yönetimler yasasının doğası gereği Konya Büyükşehir Belediyesi ile uyumlu çalışacak güvenli ve sürdürülebilir bir yapı oluşturmak lazım. İlerleyen zamanlarda projelerimizi daha net anlatma imkanımız olacaktır."diye konuştu. AK PARTİ AİLESİ BİR BÜTÜNDÜR   Belediye başkan aday adayı olanlara başarı dileğinde bulunan Hamit Leylek, "Tüm aday adaylarımız birbirinden değerli ve samimi insanlardır. AK Parti ailesi bir bütündür, tek yürektir, Seydişehir Belediyesi'ni 2014 yerel seçimlerinde AK Parti hanesine kazandıracak kadar güçlüdür. Rabbim hayırlı olanı bize nasip etsin inşaallah. AK Parti olarak Allah'ın izni ile hak ve hakikat ekseninden sapmadan yapacağımız istişareler ışığında sürdüreceğimiz bu kutlu yürüyüşte başarıya ulaşacağımıza inancım sonsuzdur. Hepinize çok teşekkür eder, saygılar sunarım." dedi. Aynı zamanda AK Parti Seydişehir İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyesi olan Hamit Leylek, aday adaylığı başvurusu ile bu görevinden de istifa etmiş oldu. HAMİT LEYLEK KİMDİR   2014 yılı mahalli idareler seçiminde AK Parti Seydişehir Belediye Başkan Aday Adayı olan Hamit Leylek, 1977 yılında Seydişehir'de doğdu. İlk ve Orta Öğrenimini Seydişehir'de tamamladıktan sonra Selçuk Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Harita Mühendisliği Bölümü'nden 1999 yılında mezun oldu. 1999 yılında Serbest Harita Mühendisi olarak iş hayatına başladı. Türkiye Büyük Millet Meclisi 22. Yasama Dönemi'nde Milletvekili Danışmanı olarak TBMM'de görev yaptı. 2008 yılı 1.Dönem AK Parti Siyaset Akademisi Eğitimine katılan Hamit Leylek; 2010-2013 yılları arasında Adalet ve Kalkınma Partisi Seydişehir İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulunda, Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı olarak görev yaptı. Halen Serbest Mühendislik-Müşavirlik Hizmetleri veren bir işyeri sahibi olan Hamit Leylek, evli ve 2 çocuk babasıdır.......
Seydişehir Belediye Başkanlığı için AK Parti'den aday adaylığı başvurusunu yapan ilk isim Harita Mühendisi Hamit Leylek oldu.

2014 Yılı Mahalli İdareler Seçimi'nde AK Parti Seydişehir Belediye Başkan Aday Adayı olan Hamit Leylek, gerekli evrakları tamamlayarak resmi başvurusunu yaptı. Böylece AK Parti'de ilk belediye başkan aday adayı başvurusu gerçekleşmiş oldu.

AK Parti İlçe Teşkilatı binasında başvuru evraklarını İlçe Başkanı Kemalettin Atalay'a teslim eden Hamit Leylek, "Benim için çok farklı ve anlamlı bir günü yaşıyoruz. Kuruluşundan günümüze kadar ilk günkü heyecan ve şevki muhafaza ederek içinde yer almaktan büyük gurur duyduğum AK Parti ailesine sayın ilçe başkanımız nezdinde şükranlarımı sunarım. Bugün; güzel Seydişehirimize hizmetkârlığa resmen talip olma günüdür."dedi.

ARTIK YENİ ŞEYLER SÖYLEMEK LAZIM

 

"Halka hizmeti hakka hizmet olarak telakki eden bir anlayışın Seydişehir'de iktidar olması en büyük arzumuzdur." diyen Leylek, "Ne güzel buyuruyor Hz.Mevlana; 'Dünle beraber gitti cancağızım ne kadar söz varsa düne ait, şimdi yeni şeyler söylemek lazım.' Evet artık yeni şeyler söylemek lazım, artık ilçemizde birlik beraberlik ortamını tesis etmek, büyük projelere imza atmak lazım. Seydişehir'i hep ileriye taşımak için, yerel yönetimler yasasının doğası gereği Konya Büyükşehir Belediyesi ile uyumlu çalışacak güvenli ve sürdürülebilir bir yapı oluşturmak lazım. İlerleyen zamanlarda projelerimizi daha net anlatma imkanımız olacaktır."diye konuştu.

AK PARTİ AİLESİ BİR BÜTÜNDÜR

 

Belediye başkan aday adayı olanlara başarı dileğinde bulunan Hamit Leylek, "Tüm aday adaylarımız birbirinden değerli ve samimi insanlardır. AK Parti ailesi bir bütündür, tek yürektir, Seydişehir Belediyesi'ni 2014 yerel seçimlerinde AK Parti hanesine kazandıracak kadar güçlüdür. Rabbim hayırlı olanı bize nasip etsin inşaallah.

AK Parti olarak Allah'ın izni ile hak ve hakikat ekseninden sapmadan yapacağımız istişareler ışığında sürdüreceğimiz bu kutlu yürüyüşte başarıya ulaşacağımıza inancım sonsuzdur. Hepinize çok teşekkür eder, saygılar sunarım." dedi.

Aynı zamanda AK Parti Seydişehir İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyesi olan Hamit Leylek, aday adaylığı başvurusu ile bu görevinden de istifa etmiş oldu.

HAMİT LEYLEK KİMDİR

 

2014 yılı mahalli idareler seçiminde AK Parti Seydişehir Belediye Başkan Aday Adayı olan Hamit Leylek, 1977 yılında Seydişehir'de doğdu. İlk ve Orta Öğrenimini Seydişehir'de tamamladıktan sonra Selçuk Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Harita Mühendisliği Bölümü'nden 1999 yılında mezun oldu.

1999 yılında Serbest Harita Mühendisi olarak iş hayatına başladı. Türkiye Büyük Millet Meclisi 22. Yasama Dönemi'nde Milletvekili Danışmanı olarak TBMM'de görev yaptı.

2008 yılı 1.Dönem AK Parti Siyaset Akademisi Eğitimine katılan Hamit Leylek; 2010-2013 yılları arasında Adalet ve Kalkınma Partisi Seydişehir İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulunda, Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı olarak görev yaptı.

Halen Serbest Mühendislik-Müşavirlik Hizmetleri veren bir işyeri sahibi olan Hamit Leylek, evli ve 2 çocuk babasıdır.......

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirinsesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.