Seydişehir’e Torku satış mağazası kurulacak

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.03.2016 - 13:20, Güncelleme: 06.01.2023 - 07:46
 

Seydişehir’e Torku satış mağazası kurulacak

Seydişehir Antalya Yolu üzerine TORKU satış mağazası kurulacağı bildirildi.
Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer, teşkilat mensuplarıyla birlikte Ak Parti Karaman Milletvekili ve TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Recep Konuk’u ziyaret ederek Seydişehir’e yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Konya Şeker Fabrikası’nda gerçekleşen görüşmede konuşan İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Seydibey Fabrikası’nın kurulmasından sonra bölgede patates yetiştiriciliği alanında önemli oranda bir artış olduğunu, bununla birlikte bölge ekonomisine farklı bir katma değerin girdi sağladığını söyledi. “Dondurulmuş parmak patateste Türkiye’deki pazarın yüzde 25’ini elinde bulunduran Seydibey’i bölgeye kazandıran Ak Parti Karaman Milletvekili Sayın Recep Konuk bölgemize önemli bir yatırım yapmıştır, kendisine Konya tarımına vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ediyorum.” diyen Konurer, “Sayın Konuk tarımsal ürünler alanında konya’da yaptığı başarılı yatırımlarla bugün tüm dünyada tüketilir hale gelen Torku markasının doğmasına vesile olmuştur. Bizlerde Türk halkı olarak Torku’nun gücüne güç katmak için alışverişlerimizde özellikle bu markanın ürünlerini almaya özen göstermeliyiz” dedi. Ziyarette Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkan Vekili Yavuz Kayhan’la da görüşen İlçe Başkanı Mustafa Konurer, “Tahıl ambarı olarak tanımladığımız Konya’nın tarımsal alanda hızla gelişmesine vesile olan ekibin içerisinde değerli bir hemşerimizin görev alması bizleri son derece memnun etmiştir. Kendisiyle ne kadar gurur duysak azdır. Hemşerimiz sayın Yavuz Kayhan’a da görevinde başarılar diliyorum” dedi.   TORKU SATIŞ MAĞAZASI KURACAĞIZ Ak Parti Seydişehir Teşkilatı’nın yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek sözlerine başlayan Konuk, “Seydibey entegre tesislerinin bölgeye kurulmasından sonra çiftçilerimizin alışıla gelmiş tahıl ürünleri ve şeker pancarı ekiminin yanı sıra diğer bir ürün olarak patates ekmeleri de sağlanmıştır. Amacımız çiftçilerimize yeni bir gelir kaynağı kazandırarak bölge ve ülke ekonomisine katkı sağlamaktır. Ayrıca buradan şimdiden müjdesini vereyim Seyit Harun Veli diyarı Seydişehir’in Gevrekli Mahallesi bölgesine yaptığımız hayvan kreşinden sonra Seydişehir Antalya Yolu üzerinde uygun bir alana TORKU satış mağazası kuracağız. Seydişehir’in bizim gönlümüzdeki yeri her zaman bir başkadır. Bölgenin ekonomisine katkı sağlamak adına elimizden gelenin en iyisini yapmanın gayreti içerisinde olacağız” dedi.
Seydişehir Antalya Yolu üzerine TORKU satış mağazası kurulacağı bildirildi.

Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer, teşkilat mensuplarıyla birlikte Ak Parti Karaman Milletvekili ve TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Recep Konuk’u ziyaret ederek Seydişehir’e yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Konya Şeker Fabrikası’nda gerçekleşen görüşmede konuşan İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Seydibey Fabrikası’nın kurulmasından sonra bölgede patates yetiştiriciliği alanında önemli oranda bir artış olduğunu, bununla birlikte bölge ekonomisine farklı bir katma değerin girdi sağladığını söyledi.

“Dondurulmuş parmak patateste Türkiye’deki pazarın yüzde 25’ini elinde bulunduran Seydibey’i bölgeye kazandıran Ak Parti Karaman Milletvekili Sayın Recep Konuk bölgemize önemli bir yatırım yapmıştır, kendisine Konya tarımına vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ediyorum.” diyen Konurer, “Sayın Konuk tarımsal ürünler alanında konya’da yaptığı başarılı yatırımlarla bugün tüm dünyada tüketilir hale gelen Torku markasının doğmasına vesile olmuştur. Bizlerde Türk halkı olarak Torku’nun gücüne güç katmak için alışverişlerimizde özellikle bu markanın ürünlerini almaya özen göstermeliyiz” dedi.

Ziyarette Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkan Vekili Yavuz Kayhan’la da görüşen İlçe Başkanı Mustafa Konurer, “Tahıl ambarı olarak tanımladığımız Konya’nın tarımsal alanda hızla gelişmesine vesile olan ekibin içerisinde değerli bir hemşerimizin görev alması bizleri son derece memnun etmiştir. Kendisiyle ne kadar gurur duysak azdır. Hemşerimiz sayın Yavuz Kayhan’a da görevinde başarılar diliyorum” dedi.  

TORKU SATIŞ MAĞAZASI KURACAĞIZ

Ak Parti Seydişehir Teşkilatı’nın yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek sözlerine başlayan Konuk, “Seydibey entegre tesislerinin bölgeye kurulmasından sonra çiftçilerimizin alışıla gelmiş tahıl ürünleri ve şeker pancarı ekiminin yanı sıra diğer bir ürün olarak patates ekmeleri de sağlanmıştır. Amacımız çiftçilerimize yeni bir gelir kaynağı kazandırarak bölge ve ülke ekonomisine katkı sağlamaktır. Ayrıca buradan şimdiden müjdesini vereyim Seyit Harun Veli diyarı Seydişehir’in Gevrekli Mahallesi bölgesine yaptığımız hayvan kreşinden sonra Seydişehir Antalya Yolu üzerinde uygun bir alana TORKU satış mağazası kuracağız. Seydişehir’in bizim gönlümüzdeki yeri her zaman bir başkadır. Bölgenin ekonomisine katkı sağlamak adına elimizden gelenin en iyisini yapmanın gayreti içerisinde olacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirinsesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.