Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Yardım tırları Türkmenlere ulaştı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.02.2016 - 23:08, Güncelleme: 06.01.2023 - 07:46
 

Yardım tırları Türkmenlere ulaştı

Seydişehir Kaymakamlığı, Seydişehir Belediyesi ve sivil toplum kuruluşları tarafından 'Sana ihtiyacım var' sloganıyla toplanan 2 tır yardım malzemesi Bayırbucak Türkmenleri’ne ulaştırıldı.
Başlatılan kampanya kapsamında Bayırbucak Türkmenleri için 2 tır dolusu yardım Türkmen Dağı’ndaki mücahitlere teslim edildi. Halen yoğun bir çatışma altında bulunan Türkmenler yurtlarını, topraklarını teslim etmemek için direnirken çeşitli yardım kuruluşları da yardım kampanyaları ile onlara destek olmaya devam ediyor. Seydişehir Kaymakamlığı başkanlığında başlatılan, Seydişehir Belediyesi ve ilçe sivil toplum kuruluşlarının da birleşerek başlattığı yardım kampanyası binlerce yardımseveri harekete geçirdi. Kampanya’nın başlatılmasının ardından ilçenin dört bir yanından destekler geliyor. Seydişehir’de başlatılan 'Sana ihtiyacım var' kampanyası ile kısa bir süre içinde toplanan 2 Tır kuru gıda ve temel ihtiyaç maddesini,Türkmen Dağı’nda ki Türkmenlere ulaştırıldı. Kuru gıda, bakliyat ve çeşitli temel ihtiyaçların yer aldığı konteynırlar Türkmen Dağı’ndaki işgal atında bulunan Türkmenlerin çadırlarına kadar teslim ediliyor. Türkiye’nin her köşesinden bir takım desteklerin geldiğini ve Türklerin kendilerine destek olduklarını, yaralarının sarıldığını dile getiren Türkmenler, devam eden işgalin Allah’ın izni ile sona ereceğini ifade ederek sonuna kadar mücadeleye devam edeceklerini kaydettiler. Türk Kızılayı’nın da Türkmen Dağı’nda hizmet verdiği bölgede Türkmenler ya istiklal ya ölüm diyor. Seydişehir’den gelen ekibe desteklerinden dolayı teşekkür eden Türkmenler bu zor zamanlarda verdikleri mücadele de Türkiye’nin her ilinden; ilçesinden destekçi çıkmasını memnuniyetle izlediklerini ifade ediyorlar.
Seydişehir Kaymakamlığı, Seydişehir Belediyesi ve sivil toplum kuruluşları tarafından 'Sana ihtiyacım var' sloganıyla toplanan 2 tır yardım malzemesi Bayırbucak Türkmenleri’ne ulaştırıldı.

Başlatılan kampanya kapsamında Bayırbucak Türkmenleri için 2 tır dolusu yardım Türkmen Dağı’ndaki mücahitlere teslim edildi. Halen yoğun bir çatışma altında bulunan Türkmenler yurtlarını, topraklarını teslim etmemek için direnirken çeşitli yardım kuruluşları da yardım kampanyaları ile onlara destek olmaya devam ediyor.

Seydişehir Kaymakamlığı başkanlığında başlatılan, Seydişehir Belediyesi ve ilçe sivil toplum kuruluşlarının da birleşerek başlattığı yardım kampanyası binlerce yardımseveri harekete geçirdi. Kampanya’nın başlatılmasının ardından ilçenin dört bir yanından destekler geliyor. Seydişehir’de başlatılan 'Sana ihtiyacım var' kampanyası ile kısa bir süre içinde toplanan 2 Tır kuru gıda ve temel ihtiyaç maddesini,Türkmen Dağı’nda ki Türkmenlere ulaştırıldı. Kuru gıda, bakliyat ve çeşitli temel ihtiyaçların yer aldığı konteynırlar Türkmen Dağı’ndaki işgal atında bulunan Türkmenlerin çadırlarına kadar teslim ediliyor.

Türkiye’nin her köşesinden bir takım desteklerin geldiğini ve Türklerin kendilerine destek olduklarını, yaralarının sarıldığını dile getiren Türkmenler, devam eden işgalin Allah’ın izni ile sona ereceğini ifade ederek sonuna kadar mücadeleye devam edeceklerini kaydettiler. Türk Kızılayı’nın da Türkmen Dağı’nda hizmet verdiği bölgede Türkmenler ya istiklal ya ölüm diyor. Seydişehir’den gelen ekibe desteklerinden dolayı teşekkür eden Türkmenler bu zor zamanlarda verdikleri mücadele de Türkiye’nin her ilinden; ilçesinden destekçi çıkmasını memnuniyetle izlediklerini ifade ediyorlar.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirinsesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.