Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Su ürünleri av yasağı başladı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.03.2016 - 18:03, Güncelleme: 06.01.2023 - 07:46
 

Su ürünleri av yasağı başladı

Suğla Gölü’nde 15 Mart’tan itibaren başlayan avlanma yasağı, 15 Haziran’a kadar devam edecek.
Suğla Gölü’nde 15 Mart’tan itibaren başlayan avlanma yasağı, 15 Haziran’a kadar devam edecek. Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nden konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada, Su ürünlerinin üreme mevsimi nedeniyle korunması amacıyla başlatılan avlanma yasağı süresince her türlü istihsal vasıtası ile balık avcılığının yasak olduğu belirtildi. Açıklamada, yasağın başlamasından itibaren su ürünleri av yasağı dönemi boyunca göle hiçbir surette balıkçı teknesinin açılamayacağı, balıkçı teknelerinin kendi limanlarında toplu olarak karaya çekileceği belirtildi. Yasağın başlaması ile balık satış yerleri ile fabrikaların 24 saat içerisinde ellerinde bulunan balık miktarını stok tesbiti için İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’ne bildirmesi gerektiği uyarısında da bulunuldu. Yasak süresince avlanma yasağına riayet etmeyenlerin, öngörülen çeşitli cezai müeyyideler ile karşı karşıya kalacağı bildirilirken, balıkçıların yasaklara uymaları istendi.
Suğla Gölü’nde 15 Mart’tan itibaren başlayan avlanma yasağı, 15 Haziran’a kadar devam edecek.

Suğla Gölü’nde 15 Mart’tan itibaren başlayan avlanma yasağı, 15 Haziran’a kadar devam edecek.

Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nden konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada, Su ürünlerinin üreme mevsimi nedeniyle korunması amacıyla başlatılan avlanma yasağı süresince her türlü istihsal vasıtası ile balık avcılığının yasak olduğu belirtildi.

Açıklamada, yasağın başlamasından itibaren su ürünleri av yasağı dönemi boyunca göle hiçbir surette balıkçı teknesinin açılamayacağı, balıkçı teknelerinin kendi limanlarında toplu olarak karaya çekileceği belirtildi.

Yasağın başlaması ile balık satış yerleri ile fabrikaların 24 saat içerisinde ellerinde bulunan balık miktarını stok tesbiti için İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’ne bildirmesi gerektiği uyarısında da bulunuldu.

Yasak süresince avlanma yasağına riayet etmeyenlerin, öngörülen çeşitli cezai müeyyideler ile karşı karşıya kalacağı bildirilirken, balıkçıların yasaklara uymaları istendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirinsesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.