Yüce Türk Milletine şikâyetimiz var

MHP Kadın Kolları Başkanı Keziban Gören yazılı bir açıklama yaparak son günlerde yaşanan terör olaylarını değerlendirdi.

 

“Yüce Türk Milletine şikâyetimiz var” diyerek açıklamasına başlayan MHP Kadın Kolları Başkanı Keziban Gören, “Son on gün içerisinde askerlerimiz, polislerimiz,  bir bir şehit edilmektedir. Daha dün bir komutanımızın eşinin yanında hunharca şehit edildiğine, herkes gibi bizlerde basın yayın yolundan öğrenip tanıklık ettik. Bunlardan hariç bir o kadar da yaralı güvenlik güçlerimiz vardır. Devletin hizmet götürmesi için çalışmalar yapan pek çok iş makinası tahrip edilerek ateşe verilip yakılmıştır. Bu provokatif eylemlerde ve terör olaylarında yüzleri kapalı, eli silahlı PKK militanları, alenen İstanbul gibi şehirlerin göbeğinde ve Antalya/Kepez de yol kesip eşkıyalık yapar hale gelmiş ve getirilmişlerdir.”dedi.

Gören açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Türkiye’de açık olmasa bile üstü kapalı bir bölünme savaşı vardır. AKP Hükümeti 12 senedir açılım safsatası adı altında PKK’yı beslemiş APO itine itibar vererek onu lider konumuna getirmiş ve Türkiye’yi bir ateş çemberinin içerisine atmıştır. Bu günlerde görsel ve yazılı basından takip ettiğimiz kadarıyla üstünde suç barındırmamakla beraber, gayri pişkince ve gayri samimice mücadele eder bir görüntü vermektedir. Analar ağlamasın diyerek başlattıkları her türlü projede, anaların gözyaşları sel olup akmaktadır.

MHP Kadın Kolları olarak Yüce Türk Milletine, Şehit analarına ve Şehit eşlerine başsağlığı diliyor ve bütün yüreğimizle yanlarında olduğumuzu dile getiriyoruz.  Milletimize şöyle seslenmek istiyoruz: Bütün dertlerin çaresi MHP’dir. Şehitler ölmez, vatan bölünmez.”