Yeniden Refah ve İyi Parti’den 10 Ocak ziyareti

       Yeniden Refah Partisi ve İYİ Parti Seydişehir İlçe Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Seydişehir’in Sesi Gazetesi’ni ziyaret etti.

       Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Ramazan Dinç, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Çil ve Mustafa Şimşek’le beraber gazetemize Gazeteciler Günü münasebetiyle ziyaret gerçekleştirdi.

       Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Ramazan Dinç; “Halkımızı bilgilendirmede önemli görev ve sorumluluk sahibi olan gazeteciler kamu görevini yapan saygın kişilersiniz. Göreviniz zor ve meşakkatli bir görev gününüzde sizlerin arasında olmak bizler için gurur vesilesidir. Gece gündüz demeden görev yapan basın mensupları yaptıkları işin zorluklarına rağmen yorulmak nedir bilmeden çalışıyorsunuz ve toplumun bilgilenmesinde büyük rol oynuyorsunuz. Yönetim kurulu üyelerimizle böyle anlamlı bir günde bizzat ziyarette bulunmak istedik. Siz çalışan gazetecilerin böylesine anlamlı 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününüzü kutluyoruz” dedi.

       İYİ Parti Seydişehir İlçe Başkanı Yılmaz Dönderici, Belediye Meclis Üyesi Hacı Ünal ve yönetim kurulu üyeleri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Seydişehir’in Sesi Gazetesi’ni ziyaret etti, imtiyaz sahibi Mevlüt Mızrak ve çaılşanların Gazeteciler Gününü kutladı.

       İYİ Parti Seydişehir İlçe Başkanı Yılmaz Dönderici, Gazeteciler Günü’nün önemine vurgu yaparak, basın şehirler ve toplumlar için olmazsa olmazlardan birisidir. Basının güçlü olması toplum yararınadır. Zor koşullarda görevini yapan tüm medya mensuplarının gazeteciler gününü kutluyorum dedi.

       İYİ Parti Belediye Meclis üyesi Hacı Ünal’da “Yılın bir günüde olsa zor şartlar altında gece gündüz yağmur kar, tüm olumsuz şartlar altında çalışan sizin ve tüm gazetecilerimizin gününü kutluyorum” dedi.

       Gazetemizin imtiyaz sahibi Mevlüt Mızrak Yeniden Refah Partisi ve İYİ Parti teşkilatına teşekkür ederek. Gazeteciliğinde bir kamu işi olduğunu, haberleri yerel imkanlar ölçüsünde en doğru şekilde ve en kısa sürede halkımıza ulaştırmaya çalıştıklarını ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.