Yeniden Refah Partisi'nden gazetemize ziyaret

          Milli Görüş Lideri merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan tarafından kurulan Yeniden Refah Partisi'nin Konya İl Yönetimi gazetemize bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

          Yeniden Refah Partisi Konya İl Başkan yardımcısı Adem Aktaş, Yönetim Kurulu üyeleri Selahattin Üzümcüoğlu, Ömer Topaç ve Seydişehir İlçe Başkanı Ramazan Dinç gazetemize nezaket ziyaretinde bulundular ve çalışmaları hakkında bilgiler verdiler.

          İl Başkan yardımcısı Adem Aktaş, teşkilatlanma çalışmalarına ülke genelinde devam ettiklerini bu çalışmalar kapsamında Seydişehir Teşkilatı’nın kurulması ile bir takım ziyaretler ve kongre çalışmaları için Seydişehir’e geldiklerini belirtti. Aktaş, 13 Ekim 2019 Pazar günü Şaban Cengiz Kültür Merkezi’nde tanıtım ve kongre yapacaklarını söyledi ve tüm Seydişehir halkını beklediklerini dile getirdi.

          Seydişehir’in Sesi Gazetesi İmtiyaz sahibi Mevlüt Mızrak ise ziyaretten duyduğu memnuniyet için Yeniden Refah Partisi Konya İl Başkan Yardımcısı Adem Aktaş, yönetim kurulu üyeleri ve Seydişehir İlçe Başkanı Ramazan Dinç’e teşekkür etti ve çalışmalarında başarılar diledi.