Ünüvar yeni romanı ‘Bekleyiş’i tanıttı

Yeni çıkan romanını kamuoyu ile paylaşmadan önce basına tanıtan yazar Ayşe Ünüvar, ilk kitabı Yüreğime Cemre Düştü, Kör Kalbe Aşk Dokunmaz’dan sonra Bekleyiş romanıyla üçüncü romanını okur severleriyle buluşturuyor.

Ayşe Ünüvar tarafından yazılan İstanbul Okur kitaplığı yayıncısı Ünsal Ünlü tarafından yayınlanan, editörlüğünü ve kapak çalışmasını Gülşen Ünüvar’ın yaptığı romanın kapak fotoğrafında yazarın kendi fotoğrafının bulunması romana ayrı bir gizem katıyor.

18 Aralık Pazar günü saat 14.00’te Kahveland cafede imza gününde okuyucularıyla bir araya gelecek olan yazar Ayşe Ünüvar’ın çıkarmış olduğu Bekleyiş, “arayış, buluş, varış belki de varamayışın romanıdır.

Antalya İbradı’da bulunan dokuz yıllık bir kestane ağacının aşka kanaat germesinin öyküsüdür. İbradı’da geçen bu roman kendini arayan bir yazarın arayışının aşk ile taçlanmasını anlatmaktadır.

Yazar İbradı’nın otantik, büyülü ve tarihsel doğasından yola çıkarak bir arayışı buluşu, varışı belki de varamayışını kelimelerle nakış etmiştir. Saf ve kirletilmemiş bir aşkın düz ve gerçek arasında gidip gelen zamanın hoyrat çalkantısına bir karşı çıkış Anadolu’nun özüne bir dönüştür. Roman okuyucusu “Bekleyiş” romanıyla kaybettiği özüne dönecektir.

Adem oğlunun bekleyiş sırrına aralanmış bir kapıdır.