Torun, esnaf odasına aday

Seydişehir Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı'na aday olduğunu açıklayan Mehmet Torun, önemli projeleri olduğunu belirterek, bu projeleri de önümüzdeki günlerde duyuracağını belirtti.

Seydişehir Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı seçimlerinin yasa gereği 1 Ocak ve 31 Mart 2013 tarihleri arasında yapılması gerektiğine dikkat çeken Torun, çözüm önerileri noktasında en önemli mihenk taşının, kısmen sekteye uğrayan birlik ve beraberliği yeniden tesis etmek olduğunu vurguladı.

DÜŞÜNCELERE DEĞER VEREN ŞEFFAF BİR YÖNETİM

 

Kimseyi dışlamadan ve ötekileştirmeden, kurum ve kuruluşlarla olan diyaloğu geliştireceklerine dikkat çeken Torun, "Kimseyi dışla-madan ve ötekileştirmeden, kurum ve kuruluşlarla olan diyalogumuzu üyelerimizin hak ve menfaatlerini koruma noktasında geliştireceğiz içe kapanık ben bilirim düşüncesiyle değil, dışa açık düşüncelere değer veren şeffaf bir yönetim anlayışına sahip olacağız.

Değişen ticari hayatın yeniliklerine uyum sağlamanın hepimiz için hak ettiğimiz noktaya gelmesinde gerekli olduğunu ve bu konuda çalışmalar yapılması gerektiğini düşünüyoruz. Yapacağımız çalışmaların kısa vadede günü kurtarma anlayışında değil, gelecek nesillere ışık tutacak bir anlayış olmasını ve esnaf-sanatkârın birlikte kalkınmasını amaçlamalıyız. Bu düşüncelerle bu göreve talip olduğumuzu ifade ederek, kuruluşundan bu güne kadar bu görevi ifa eden değerli yöneticilere hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, saygılar sunarım" dedi.