'Tatlı Dil Güleryüz' masası oluşturdu

Seydişehir İlçe Kaymakamlığı'nın başlattığı hamleler meyvelerini bir bir verirken, şimdi de İlçe Kaymakamı Tuncay Sonel tarafından 'Tatlı Dil Güleryüz' masası oluşturuldu. Yeni projeyle engelli bir genç daha topluma kazandırılırken, ilçemizde göreve başlamasından sonra makam odasının kapısına 'Kapıyı vurmadan girin' yazısı astıran Kaymakam Tuncay Sonel, 'Tatlı Dil Güleryüz' masasına gelen vatandaşların sorunlarını titizlikle dinlediklerini söyledi. Gelen vatandaşlara kolonya, çay ve şeker ikramında bulunulan masada her vatandaşın derdine çare bulunuyor.

DEVLETİN SICAK YÜZÜNÜ GÖSTERİYORUZ

 

Kaymakam Tuncay Sonel, amaçlarının devletin güler yüzünü ve şefkatini vatandaşlara göstermek olduğunu vurguladı. Kaymakam Sonel, "Kaymakamlığımıza gelen vatandaşların sorunları dinleniyor. Gelen misafirlerimize şeker, kolonya ve çay ikramında bulunuyoruz. Devletin sıcak yüzünü gösteriyoruz. Güleryüz hiç bir zaman parayla alınmaz. Vatandaşlarımızı memnun etmek bizim temel görevimizdir" dedi.

 

İlginç projelerle sürekli gündeme gelen İlçe Kaymakamı Tuncay Sonel'in çalışmaları ilçede takdirle karşılanıyor.

KAYMAKAMA AŞURE İKRAMI
Seydişehir Kredi ve Yurtlar Kurumu'nda aşure etkinliği yapılırken, programa Kaymakam Tuncay Sonel’de katıldı.

Seydişehir Kredi ve Yurtlar Kurumu'nda aşure etkinliği yapıldı.

Aşure etkinliğine İlçe Kaymakamı Tuncay Sonel'in yanı sıra Seydişehir Kredi Yurtlar Kurumu Müdürü Fahri Zengin, fakülte ve yüksekokul öğrencileri katıldı. Öğrencilerle bir araya gelerek onların istek ve sorunlarını dinleyen Kaymakam Tuncay Sonel'e öğrenciler tarafından Adana Demispor'un atkısı hediye edildi.