Taraftar desteği voleybol takımını şaha kaldırdı

Taraftar desteğini arkasına alan Seydişehir Belediyesi Voleybol Takımı, kazanma serisine devam ediyor. Bu hafta sahasında Ankara Maliye Okulları Takımını konuk eden Seydişehir Belediyesi Voleybol Takımı çekişmeli geçen maçta 3-2 lik galibiyeti taraftarını sevindirdi.

Voleybol 2. Ligi Erkekler A Grubu'nda Konya'nın tek takımı olarak mücadele veren Seydişehir Belediyesi Voleybol

Takımının Atatürk Kapalı Spor Salonu'ndaki maçta ilk iki seti Ankara temsilcisi Maliye Okulları Takımı 25 -23, 25-18 alırken mücadele çekişmeli anlara sahne oldu.

Büyük bir taraftar desteği ile oyuna devam eden Seydişehir Belediyesi Voleybol Takımı, üçüncü seti 25-19 alarak maçı uzatmalara götürdü. 4. sette Seydişehir Belediyesi Voleybol Takımı 25-20 alarak oyunu 2-2 ye getirdi. Beşinci sette ise takımların karşılıklı hatalardan kazandıkları sayıları oyuna damgasını vururken set temsilcimizin17-15 üstünlüğüyle bitti ve maçı Seydişehir Belediyesi Voleybol Takımı 3-2 kazandı.

Maç sonrası oyuncuları ve teknik heyeti tebrik eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, çalışmaların azimli ve istikrarlı olması halinde başarının kendiliğinden geleceğini söyledi.

Başkan Tutal sahanın ısınma probleminin de çok kısa bir sürede giderileceğini de belirterek "Gerekli birimlerimize talimatı verdim, doğal gazı sahamızda kullanabilir hale getireceğiz. Bende bizzat kendim takibini yapıyorum. Gelecek maçımıza sahamızın her tarafında doğal gazın sıcaklığını hissedeceğiz. İnşallah halkımızın da takımımıza vereceği destekle başarılı bir sezon geçireceğiz." şeklinde konuştu.

Antrenör Süleyman Kılınç'ta maçı kazandıkları için oyuncularını kutlayarak kendilerine desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanı Tutal'a ve ilçe halkına teşekkür ettiğini dile getirdi. Seydişehir Belediyesi Voleybol Takımı haftaya Cumartesi günü deplasmanda Düzce Belediyesi ile karşılaşacak.