Suavi konserine bir tepki de Ak Parti’den

Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay Seydişehir Belediyesi tarafından düzenlenecek olan 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinliğinde terörist taziyesine giden sanatçı Suavi’nin sahne alacak olmasına tepki gösterdi.

30 Ağustos Zafer Bayramı etkinliğinde terör sevici sözde bir sanatçının, Seydişehir gibi ilahi bir emirle kurulan şehirde Seydişehir Belediyesi tarafından düzenlenen programda sahneye çıkmasının kabul edilebilir bir durum olmadığını söyleyen Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay; “Yapılması planlanan bu program şehitlerimize ve gazilerimize yapılacak en büyük saygısızlıktır. Her zaman terörü destekleyen açıklamalar yapmaktan geri kalmayan bir sanatçının 38 şehit vermiş olan Seydişehir’de sahneye çıkmaya hazırlanması şehit ailelerimizin ve halkımızın büyük tepkisine neden olmaktadır. Temennimiz bu yanlıştan bir an önce dönülmesidir” dedi.

SEYDİŞEHİR HALKINDAN ÖZÜR DİLENMELİDİR

Terörist taziyesine giden Suavi’nin 30 Ağustos Zafer Bayramı gibi önemli bir milli bayram etkinliğine davet edilmesinin bu mukaddes şehre yapılabilecek en büyük ihanetlerden bir tanesi olduğunun altını çizen İlçe Başkanı Atalay “Seydişehir Belediyesinin başında olan zihniyet, bu şehrin insanlarının aklı ile resmen dalga geçmektedir. Bu konuda en kısa sürede bir açıklama yapılarak Seydişehir halkından özür dilenmelidir. Halkımız 31 Mart seçimlerinde CHP’ye terör destekçilerini desteklesin diye değil, Seydişehir’e hizmet etsin diye yetki vermiştir. Şehitlerimize ve halkımıza yapılan bu saygısızlığı şiddetle kınıyorum. Seydişehir Belediye Başkanını aklıselim davranmaya davet ediyorum” diye konuştu.