STK’lardan Davutoğlu’na tam destek

Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanlığı tarafından oluşturulan Seydişehir İçin Birlikteyiz Platformu Toplantısı’nda Seydişehir Sivil Toplum Kuruluşları Başkanları Başbakan Ahmet Davutoğlu’na tam destek verdi.

Adile Baysal Kültür ve Sanatevi’nde düzenlenen toplantıya Seydişehir’de faaliyetini sürdüren farklı meslek gruplarını temsil eden oda ve dernek başkanları katıldı. Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer burada yaptığı konuşmada sivil toplum kuruluşları başkanlarına Başbakan Ahmet Davutoğlu’na verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

Seydişehir İçin Birlikteyiz Platformu toplantısında STK temsilcileriyle biraraya gelerek Başbakan Davutoğlu’na 7 Haziran'da yapılacak genel seçimlerde destek vermenin çok önemli olduğunu ifade eden Konurer, “Herkesin farklı siyasi görüşü vardır. Her kesimden insanın siyasi görüşüne saygımız vardır. Fakat Seydişehir menfaatleri söz konusu olunca siyasi görüşlerinizi bir tarafa bırakarak Başbakanımıza destek verip sahip çıkmanız bir duyarlılık göstergesidir” diye konuştu.

Tanıtım ve Medyadan Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Kenan Akbaş tarafından okunan Seydişehir İçin Birlikteyiz Platformu ortak bildirisinin altına imza atan sivil toplum kuruluşu başkanları, hemşerileri olan Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun destek olduklarını ve ona sahip çıktıklarını belirttiler.

 

SEYDİŞEHİR İÇİN BİRLİKTEYİZ PLATFORMU ORTAK BİLDİRİ METNİ

7 Haziran Genel seçimleri Türkiye açısından olduğu kadar Konya açısından da büyük önem arz eden bir seçimdir. Çünkü seçim günü tüm Türkiye’nin gözü Konya’da olacak ve herkes Konyalıların hemşerisine ne kadar sahip çıktığına bakacaktır. Tüm Türkiye’nin gözü Konya’da iken Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nun da gözü de Konya merkez ve ilçelerinde olacaktır. Sayın Başbakanımız Konya’nın 31 ilçesinin kendisine ne kadar destek verdiğine bakacaktır. Seydişehirliler olarak hemşerimizin bizlere olan güvenini boşa çıkarmamalıyız. Onun için genel seçimlerde Seydişehir Başbakanına sonuna kadar sahip çıkarak, ona en güçlü şekilde destek vermelidir..

Siyasi görüşümüz ne olursa olsun Konyalı bir Başbakana sahip olmak hepimizin ortak gururudur. Konyalı olma bilinciyle bu gurura sahip çıkmakta milyonlarca Konyalının boynunun borcudur. Konya’lılar olarak hemşehrimize vereceğimiz desteğin dünya Kamuoyunda ve Türkiye Kamuoyunda yankıları büyük olacaktır. 7 Haziran 2015 Genel seçimlerinin sonuçlarını merakla bekleyen herkes özellikle Konya’nın sonuçlarını dikkatle izleyeceklerdir. Konya’dan çıkacak sonuç tarihe geçecek bir sonuç olacaktır. Biz Konyalılar olarak seçim sonuçlarını tarihe altın harflerle yazdırmamız gerekir.

Seydişehir ailesi olarak hepimizin ortak amacı Sayın Başbakanımızın etrafında kenetlenerek birlik ve beraberlik içerisinde Konya milliyetçiliğini ön plana çıkarmak olmalıdır. Çünkü Sayın Başbakanımızın güçlü olması demek Konya ve ilçelerine yapılan ve yapılacak olan hizmetlerin istikrarlı bir şekilde devam etmesi demektir. Konya’yı kalkınmanın her aşamasında en güçlü kılmak için Sayın Başbakanımızın elinin güçlü olması gerekir. Ona bu gücü verecek olan en büyük güç Konyalı milli iradedir.

Konyalılar olarak sahip olduğumuz değerin farkında olmalıyız ve siyasi görüşümüzü bir kenara bırakarak ve bu değere en güzel şekilde sahip çıkmalıyız. Sahip olduğumuz önemli şeyler bugün bizim için ne kadar değerliyse gelecekte de çocuklarımız için değerli olması için mücadele etmeliyiz. Hemşehrimiz Sayın Ahmet Davutoğlu, Konya’ya ve ilçelerine sonuna kadar güvenmektedir. Allah’ın izniyle Seydişehir hemşerisinin güvenini boşa çıkarmayarak, ona sahip çıktığını ve sonuna kadar onun arkasında olduğunu gösterecektir. 7 Haziran akşamı tüm Türkiye de olduğu gibi Seydişehir’de de herkes susacak ve sadece seçim sandıkları konuşacaktır. İnşallah seçim sandıklarından çıkacak sonuç Yeni Türkiye yolunda Sayın Başbakanımızın gücüne güç katacak bir sonuç olacaktır.  7 Haziran 2015 genel seçimlerinin Ülkemize, Konya’mıza ve Seydişehir’imize hayırlara vesile olmasını yüce Allah’tan niyaz ederiz.

 

 

ORTAK BİLDİRİYE DESTEK VEREN STK BAŞKANLARI

Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Cemal Küçük, Ziraat Odası Başkanı Ahmet Ünver, Esnaf Odası Başkanı İbrahim Aypar, Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Durmuş Uğurlu, Esnaf Kredi Kooperatifi Başkanı Muzaffer Çatal, Kızılay Derneği Başkanı Tevfik Balcı, Çiftçi Malları Koruma Derneği Başkanı Abdullah Sürer, Çelik İş Sendika Başkanı Murat Özkal, Şoförler ve Otomobilciler Başkanı Hasan Ünvar,  Şehit ve Gaziler Derneği Başkanı Yakup Söğüt, Gazeteciler Cemiyet Başkanı Ali Saylam.