Sorgun'dan Seydişehir'e veda ziyareti

Ak Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, veda ziyaretleri kapsamında Ak Parti Seydişehir İlçe Teşkilatı'nı ziyaret etti.

Ziyarete Başkan Sorgun'un yanı sıra Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi ve İlçe Koordinatörü Seyit Ahmet Biçer de katıldı.

İlçe teşkilatındaki ziyarette Başkan Sorgun'u İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve partililer karşıladı.

İlçe Başkanı Konurer, Sorgun'a bundan sonraki yaşamında başarılar dileyerek, bugüne kadar verdiği hizmetten dolayı teşekkür etti.

5. Olağan İlçe Kongresi'nde ilçe başkanı olan Mustafa Konurer'i ve yönetimlerini tebrik eden Başkan Sorgun konuşmasında, "Teşkilatlarımızın tüm birimleriyle ve hep birlikte önemli birçok çalışmalara ve başarılara imza attık. Böyle bir zamanda bu baki davada hak rızası ve halk hizmetinde olmak, bizim için en önemli olan şeydi. Yoksa Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı; Ahmet Davutoğlu'nun Başbakan olduğu bir dönemde kimin il veya ilçe başkanı olduğu önemli değil. Önemli olan bu davanın devamıdır. Ben, sizleri canı gönülden tebrik ediyorum. Tabi durmak yok diyoruz ve zaten ilçelerimiz de yeni dönem çalışmalarını başlattı. Ama yeni ilçe yönetimlerimiz için Fatiha; bizim içinse Hatim Duası zamanı geldi. Hepinizden hak-larınızı helal etmenizi diliyorum" diye konuştu.

Ak Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, ziyaretin sonunda ilçe başkanı ve belediye başkanına birer hediye takdim etti.