Sonel, engelli dostu Kaymakam seçildi

Merkezi Konya’da bulunan Gönül Gözü Derneği, Engeli olan vatandaşlara gösterdiği ilgi ve yardımlarından dolayı Kaymakam Tuncay Sonel’i Engelli Dostu Kaymakam seçti.

Kuruluş amacı Türk toplumunda yokluk ve yoksulluk konusunda duyarlılık yaratmak ve yardımlaşma ve dayanışmayı sağlamak olan derneğin başkanı Derviş Ahmet Şahin yaptığı açıklama da “Dernek olarak bölgemizde başta engeli olan vatandaşlarımız olmak üzere tüm ihtiyaç sahiplerine yardım etmeye çalışmaktayız. Kaymakam Beyin yaptığı çalışmaları yakından takip ettiğimizde bizlerden daha fazla bu hususlarda koşturduğunu ve yardım ettiğini gördük. Kendisinden Allah razı olsun.” dedi.

Kaymakam Tuncay Sonel, “Hatırlanmak Bir Gün Değil Her Gün Projesi” kapsamında ilçe genelinde aileler ziyaret edilmiş, bu kapsamda 1024 engeli olan vatandaşımıza ulaşılmış, onların istekleri yerine getirilmiş ve gönülleri alınmıştır. Sadece belirli gün ve haftalarda değil, engeli olan vatandaşlarımıza yılın her günü devletimizin şefkati ve sıcaklığı gösterilmektedir.” dedi.