Seydişehir’in Sesi 14.yılını kutluyor

Yayın hayatı boyunca başta Seydişehir olmak üzere bölgenin gelişimine katkı sağlayan, hakkın, haklının ve mazlumun yanında yer alan Seydişehir’in Sesi Gazetesi 14.kuruluş yıldönümünü kutluyor.

31 Mart 2010 günü yayın hayatına başlayan gazeteniz Seydişehir’in Sesi okuyucularından aldığı güç ve destekle kendini yenileyerek, tarafsız ve objektif habercilikten ödün vermeden bugünlere geldi. Sorumlu gazetecilik anlayışıyla kamu menfaatini her zaman ön planda tutan gazetemiz, 2023 yılında da yeniliklerle sizlere daha hızlı, yazılı ve görsel hizmet etmeyi hedefliyor.

Bu kapsamda haftada bir gün yayınlanan gazetemiz yayın periyodunu 2’ye çıkararak bundan böyle Çarşamba ve Cuma günleri sizlerle buluşacak. Yeni yazarlar ve dolu dolu bir içerikle sayfa sayısını da 8’e çıkaran gazetemiz dün olduğu gibi bugün de bölgenin nabzını tutmaya devam edecek.

                         

KARDEŞ KANALIMIZ NOTA MEDYA İLE DE YAYINDAYIZ

İnternet ve iletişimin olduğu her yerde, tüm sosyal medya hesaplarında daha aktif, daha hızlı olmak için altyapı çalışmalarımız da devam ediyor. Seydişehir’in en kapsamlı ve donanımlı, tüm mecralardan izlenebilecek youtube kanalımızla da görsel yayıncılığa adım atmış bulunuyoruz. Nota Medya isimli youtube kanalımızda sizlere haberlerimizi görüntülü bir şekilde izleme imkanı sunarken, yine konuklarımızla şehri ve gündemi konuşmaya devam edeceğiz. Sizler de kanalımıza abone olarak gelişmelerden anında haberdar olabilirsiniz. 

 

İLK GÜNKİ HEYECANLA DEVAM EDECEĞİZ

Kuruluş yıldönümü nedeniyle bir açıklama yapan gazetemiz imtiyaz sahibi Mevlüt Mızrak, “Seydişehir’de herkes tarafından takip edilen tarafsız, doğru ve ilkeli bir gazetecilik anlayışı ile 13. yılımızı tamamlamanın onur ve gururunu yaşıyoruz. Yerelde gazete çıkarmanın ne kadar zor ve meşakkatli olduğunu biliyoruz ancak; taşıdığımız sorumlulukla yolumuza devam etmekten büyük mutluluk duyuyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da okuyucularımızdan aldığımız güç ve destekle doğru bildiklerimizi kaleme alacak, yolumuza ilk günki heyecanla devam edeceğiz. Kuruluşumuzdan bu yana bizlerle çalışan meslektaşlarımıza ve emeği geçen çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, destek ve dualarıyla bizleri yalnız bırakmayan kıymetli okuyucularımıza da şükranlarımı sunuyorum.” dedi.